ΔΙΑΦΟΡΑ

Λίγες Μέρες Πριν Πεθάνει, Ζήτησε Απ Τη Μητέρα Του Μια Τελευταία Χάρη.

Η ιστορία του Keith Burkett έχει αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου. Ο 12χρονος από το Οχάιο πάλευε για 6 χρόνια με τον καρκίνο και ήταν γνωστός για το κουράγιο του.

Ο Keith έγινε πρωτοσέλιδο τον Οκτώβριο όταν η κοινότητά του αφιέρωσε την 21η Οκτωβρίου σε εκείνον.

Αλλά ο Keith, που δεχόταν ιατρική βοήθεια στο σπίτι, ήθελε κάτι από την μητέρα και καλύτερη φίλη του, Taylore: «Μαμά, θέλω να σε συνοδεύσω στον γάμο σου πριν πεθάνω.»

Παρόλο που η Taylore είχε ήδη κάνει πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της και η οικογένεια δεν είχε αρκετά χρήματα για έναν ακόμα γάμο, ήταν 100% αποφασισμένη να του πραγματοποιήσει την επιθυμία. Χάρη σε δωρεές, η οικογένεια μάζεψε $3,500 μέσα σε λίγες μέρες και γρήγορα οργανώθηκε ο γάμος.

 

Ωστόσο, η υγεία του Keith χειροτέρευε γρήγορα και η Taylore ήξερε πως ότι σχέδια είχαν κάνει θα έπρεπε να τα προσαρμόσουν σε μεγάλο βαθμό.

Στο βίντεο που θα δείτε, ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε από την μικρή αλλά όμορφη τελετή που έγινε στις 9 Νοεμβρίου 2018. Τρεις μέρες μετά, οι ακόλουθοι του έμαθαν πως είχε υποκύψει στον καρκίνο.

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button