ΔΙΑΦΟΡΑ

Lockdown: Τέλος τα ρεβεγιόν σε ξενοδοχεία Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα επιτρέπεται μόνο στους διαμένοντες, υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service)

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης ενημέρωσε με ανακοίνωσή, τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό, ότι τα εστιατόρια των ξενοδοχείων κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, δεν θα λειτουργήσουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα επιτρέπεται μόνο στους διαμένοντες, υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service). Σημειώνεται πως, εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση.

Νωρίτερα σήμερα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, σημείωσε πως «τέτοια φαινόμενα θα περιοριστούν.

Θα βγει απόφαση που θα σταματήσει αυτή τη δραστηριότητα», αναφορικά με την λειτουργία των εστιατορίων στα ξενοδοχεία.

Θάνατος μικρής Μελίνας: «Ένοχη η αναισθησιολόγος» – «Καταπέλτης» η πρόταση του εισαγγελέα

Ενοχή της αναισθησιολόγου σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν η πρόταση του Εισαγγελέα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, για την υπόθεση του θανάτου της Μελίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης τον Δεκέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, ο Εισαγγελέας υποστήριξε ότι δεν αποδείχθηκε πως υπήρξε αλλεργική αντίδραση, όπως υποστηρίζει η αναισθησιολόγος.

Ο Εισαγγελέας υποστήριξε ότι δεν αποδείχθηκε πως υπήρξε αλλεργική αντίδραση, όπως υποστηρίζει η αναισθησιολόγος. Όπως επεσήμανε, υπήρξε αφενός αδράνεια ενός περίπου 20λεπτου από την στιγμή που το παιδί εμφάνισε βρογχοσπασμό και αφετέρου λανθασμένη αντιμετώπιση αυτού του βρογχοσπασμου.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό το διάστημα αυτό του 20λεπτου αδράνειας ήταν καταλυτικό και ικανό να προκαλέσει το κακό που συνέβη και παράλληλα η κατηγορούμενη θεώρησε ότι ο βρογχοσπασμος ήταν ένδειξη επικείμενης ανακοπής ωστόσο δεν ήταν.

Ακόμα είπε ότι δεν χορήγησε βρογχοσσταλτικα σύμφωνα με το πρωτόκολλο, χορήγησε υπερβολική δόση αδρεναλίνης και η υψηλή δόση αδρεναλίνης μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην καρδιά, όπως δυστυχώς συνέβη στην πορεία στην Μελίνα.

Ο εισαγγελικός λειτουργός υποστήριξε ότι οι λανθασμένες ενέργειες της αναισθησιολόγου οδήγησαν στην τραγική κατάληξη του συμβάντος και πρότεινε ενοχής της σύμφωνα με κατηγορητήριο.

Πηγή: cretalive.gr. .newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button