ΔΙΑΦΟΡΑ

Κλαίει όλη η Ελλάδα για το Βασίλη Καρρά: Τα τρία πράγματα που ζήτησε από την οικογένειά του πριν πεθάνει

Όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα που δεν ήρθε ποτέ..

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», αυτή ήταν η φράση που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό από πολλά στόματα που γνωρίζανε το τι συμβαίνει με τον Βασίλη Καρρά και ποια ήταν η κατάσταση της υγείας του ακριβώς.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της Espresso οι ώρες περνούσαν δύσκολα για όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό του θρυλικού λαϊκού τραγουδιστή.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως τόσο η σύζυγος του, Χριστίνα, όσο και η κόρη του Ειρήνη, είχαν ήδη ετοιμαστεί για το μοιραίο, κάτι που φυσικά όλοι απεύχονταν.

Τα τρία πράγματα που ζήτησε ο Βασίλης Καρράς πριν πεθάνει

Σύμφωνα με περιβάλλον, λοιπόν, του τραγουδιστή και πιο συγκεκριμένα κοντινούς φίλους του, όπως αναφέρει τον εν λόγω δημοσίευμα ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε ενημερώσει την οικογένειά του πως θέλει να ντυθεί στα λευκά, όλοι θέλει να ντυθούν στα λευκά. Είναι το αγαπημένο του χρώμα και για πολλές πρεμιέρες φορούσε λευκό κοστούμι.

Από την άλλη, όπως είχε αναφέρει σε συζητήσεις θεωρεί πως έζησε πάρα πολύ όμορφα και επειδή έδωσε στον κόσμο μέσα από τα τραγούδια του αισιοδοξία θα ήθελε αυτό να τον ακολουθεί μέχρι το τέλος, γι’ αυτό κι έχει ζητήσει να τον συνοδεύσουν μπουζούκια με τα μεγάλα του σουξέ.

«Δεν θέλει δάκρυα και θλίψη. Έτσι ήταν πάντα ο Βασίλης», ανέφερε χαρακτηριστικά φίλος του τραγουδιστή στην εφημερίδα Espresso.

Τέλος, επιθυμία του είναι πολλά από τα προϊόντα που παράγονται στο κτήμα του στην Καβάλα, όπου θέλει και να ταφεί  να δίνονται σε φτωχές οικογένειες, κάτι που εφαρμόζει άλλωστε και ο ίδιος πολλά χρόνια τώρα.

πηγη fanpage.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button