ΔΙΑΦΟΡΑ

Ματωμένη Πρωτομαγιά. Αυτός ήταν ο Παναγιώτης. Σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ματωμένη Πρωτομαγιά. Αυτός ήταν ο Παναγιώτης. Σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο χωριό του η είδηση του θανάτου του. Ένα παιδί αγαπητό σε όλους, που ωστόσο δεν είχε καταφέρει να ζήσει όλα όσα σκεφτόταν.

Ένα παιδί που αγαπούσε τους γονείς και τη μικρότερη αδερφή του τους οποίους και άφησε τόσο άδοξα πίσω και το οποίο δεν είχε προλάβει να δημιουργήσει δική του οικογένεια.

Η απώλειά του έχει «παγώσει» συγγενείς, φίλους και γνωστούς του, που σε καμία των περιπτώσεων δεν περίμεναν μια τέτοια είδηση να έφθανε ποτές στα αυτιά τους.

Δυστυχώς η λίστα των θυμάτων στους δρόμους-σύμφωνα με το Πατρίς-δε φαίνεται να έχει τελειωμό, καθώς ένα νέο παιδί μόλις 27 χρονών έχασε τη ζωή του ξημέρωμα Πρωτομαγίας σε τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή

του στην Επαρχιακή Οδό Κατακόλου – Κορακοχωρίου Ηλείας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του. Ειδικότερα, η μεγάλη αγάπη του 27χρονου Παναγιώτη Μπακογιάννη έμελλε να αποβεί μοιραία για τον ίδιο.

Οδηγώντας στο δρόμο από Κατάκολο προς Άγιο Ανδρέα, η μοτοσικλέτα του εξετράπη της πορείας της λίγο πριν από τις δύο το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες, με τον άτυχο νεαρό να σέρνεται για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button