ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στον Alpha. Νεκρός απο καρκίνο ο Δημήτρης Πολυκράτης

Θρήνος στον Alpha. Νεκρός απο καρκίνο ο Δημήτρης Πολυκράτης

Ένα απο τα καλύτερα παιδιά του χώρου. Ο Δημήτρης Πολυκράτης δεν άντεξε. Είχε τον καρκίνο στον λαιμό και το τελευταίο διάστημα-δυο χρόνια-δεν μπορούσε ούτε να πιεί ούτε να φάει.

Είναι άδικο να φεύγουν απο την ζωή τόσο σημαντικοί, ευγενείς, πρόθυμοι και δημιουργικοί άνθρωποι. Το έμαθα απο χθές, όταν ένας κοινός μας φίλος απο τον σταθμό με ενημέρωσε για το τραγικό μαντάτο.

Τηλεοπτικά “μεγάλωσα” μαζί του στον Alpha. Θυμάμαι τα γέλια που κάναμε στα παρασκήνια… τις ματιές… τους χαβαλέδες στα πλατό. Θυμάμαι το χαμόγελό του.

Τόσο σαρκαστικό τις περισσοτερες φορές. Αλλά τόσο αληθινό. Να αυτό ήταν. Ένας αληθινός άνθρωπος γεμάτος συναισθήματα. Χαίρομαι που ο σταθμός έβγαλε δελτίο τύπου για τον Μητσάρα. Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει.

“Mε λύπη, ο τηλεοπτικός σταθμός Αlpha ανακοίνωσε την απώλεια του Δημήτρη Πολυκράτη, Οπερατέρ στην Τεχνική Διεύθυνση.

Ο Δημήτρης ανήκε στη οικογένεια του Alpha από τον Νοέμβριο του 1993. Όλα αυτά τα πολλά χρόνια εργάσθηκε με αφοσίωση και αγάπη για το Σταθμό και τους συναδέλφους του”.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button