ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μια προσευχή για το παιδί μου ζητάω» – Τι λέει η μητέρα του 8χρονου που παρασύρθηκε από ΙΧ στο Κέντρο Ήλιδας (vid)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ο 8χρονος από το δημοτικό διαμέρισμα του Κέντρου δήμου Ήλιδας, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.

Η μητέρα του, Δήμητρα Παπαδοπούλου, εμφανώς σοκαρισμένη και γεμάτη αγωνία για το παιδί της, μίλησε στην κάμερα του OPEN, τονίζοντας πως το μόνο που ζητάει από τον άνθρωπο που χτύπησε με το αυτοκίνητο του το παιδί της, είναι να προσευχηθεί για εκείνο.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ, η εφ. Πατρίς, ο 49χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητο τον 8χρονο, είναι θείος του (Διαβάστε περισσότερα εδώ).

Το βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας του 8χρονου:

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ο 8χρονος από το δημοτικό διαμέρισμα του Κέντρου δήμου Ήλιδας, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 49χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητο τον 8χρονο, είναι θείος του παιδιού. Χθες στις 11 το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Μάκη Παπαγιαννόπουλο προσήλθε αυτοβούλως

στο Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας έδωσε την κατάθεσή του και σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη.

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο δικηγόρος του κ. Μ. Παπαγιαννόπουλος μίλησε για «κακιά στιγμή», που έχει σοκάρει τον πελάτη του: «Πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν, που έχει κλονίσει και τον πελάτη μου, ο οποίος έχει υποστεί σοκ και για αυτό έφυγε από το σημείο του ατυχήματος και είχε απομονωθεί στη συνέχεια.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button