ΔΙΑΦΟΡΑ

«Δuστυχώς, αuτή η διάσημη ηθοποιός, σε λίγο καιρό φεύγει από τη ζωή»: Τpαγικά νέα από την Άννα Φόνσου

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Άννα Φόνσου στο πρωινό του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον Γιώργο Λαμπάτο

Τηλεφωνική επικοινωνία με το πρωινό του ΑΝΤ1 είχε η ηθοποιός Άννα Φόνσου, με σκοπό να συζητήσει με το πάνελ της εκπομπής για τη θλιβερή κατάσταση που βρίσκεται ο Γιώργος Λαμπάτος, με την καλλιτέχνη όμως παράλληλα να προχωράει σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα η πρόεδρος από το «Σπίτι του Ηθοποιού» είπε ότι σε λίγο καιρό μια πολύ διάσημη ηθοποιός θα φύγει από τη ζωή, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι πάρα πολύ νέα σε ηλικία και καθημερινά ταλαιπωρείται από θέματα υγείας. Όπως είναι λογικό μια τέτοια αποκάλυψη «πάγωσε» και συγκλόνισε τους πάντες.

Άννα Φόνσου – Η αποκάλυψη για πολύ διάσημη ηθοποιό

Πιο αναλυτικά η Άννα Φόνσου ανέφερε: «Αυτήν τη στιγμή το Σπίτι συντηρεί μια ηθοποιό πάρα πολύ διάσημη, η οποία σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από τη ζωή. Χωρίς να κάνω την ηρωίδα γιατί ήταν και αγαπημένη μου φίλη, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να προσπαθούμε να κάνουμε τους τελευταίους μήνες της καλύτερους. Είναι και πολύ νέα.

Κάθε μεσημέρι τρέχει το αυτοκίνητο μου με παιδιά από το «Σπίτι του Ηθοποιού» να πηγαίνουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν, δεν έχουν να φάνε, να τους καθαρίσουμε, να τους βγάλουμε μια βόλτα».

Το διαβάσαμε εδώ newsthessaloniki.gr koutipandoras.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button