ΔΙΑΦΟΡΑ

Ναύπακτος: Γνωστός κομμωτής πέθανε σε ηλικία μόλις 22 ετών

Ναύπακτος: Γνωστός κομμωτής πέθανε σε ηλικία μόλις 22 ετών

Ο νεαρός κομμωτής, ο Βασίλης Τσιάμης 22 ετών, έφυγε ξαφνικά από την ζωή. Το παιδί μπήκε πριν λίγες ημέρες με υψηλή πίεση στο νοσοκομείο και δεν κατάφερε να επανέλθει. Χθες, άφησε την τελευταία του πνοή στην Πάτρα.

Εφυγε από τη ζωή ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 22 ετών, ένας κομμωτής που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στη Ναύπακτο, με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη από τον αναπάντεχο χαμό του. Ο 22χρονος, μπήκε πριν λίγες ημέρες με υψηλή πίεση στο νοσοκομείο και δεν κατάφερε να επανέλθει, με αποτέλεσμα χθες, Παρασκευή (10/6) να αφήσει την τελευταία του πνοή στην Πάτρα.

Ο άτυχος νεαρός, σύμφωνα με το npress.gr, διατηρούσε κομμωτήριο δίπλα στο 1ο Λύκειο Ναυπάκτου, ενώ διέθετε ευρύ πελατολόγιο. Ο θάνατός του έχει σοκάρει όλους όσοι τον ήξεραν, αφού δεν είχε δώσει σημάδια αδιαθεσίας ή σοβαρού προβλήματος υγείας στο παρελθόν.

Γκύζη: Νεκρή γυναίκα στο διαμέρισμά της – Αναζητείται ο άνδρας που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και εξαφανίστηκε

Νεκρή βρέθηκε μία γυναίκα σε κρεβατοκάμαρα διαμερίσματος στην οδό Τσομπανάκου στου Γκύζη – Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας άνδρας τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και έδωσε τη διεύθυνση λέγοντας πως η 63χρονη γυναίκα είναι νεκρή .Νεκρή βρέθηκε μία γυναίκα σε κρεβατοκάμαρα διαμερίσματος στην οδό Τσομπανάκου στου Γκύζη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας άνδρας τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και έδωσε τη διεύθυνση λέγοντας πως η 63χρονη γυναίκα είναι νεκρή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, υπό τον φόβο η γυναίκα να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο, χωρίς να βρουν κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε έγκλημα. Μακροσκοπικά διαπιστώθηκε πως το θύμα φέρει μώλωπες, γεγονός που δεν δικαιολογείται από τον θάνατο και προκαλεί προβληματισμό.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο νέας γυναικοκτονίας γιατί ο σύζυγος της 63χρονης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είπε στο ΕΚΑΒ πως η γυναίκα του έπεσε και χτύπησε αλλά δεν έμεινε στο διαμέρισμα να περιμένει τους διασώστες… Οι αστυνομικοί αναζητούν τον άνδρα για να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου της 63χρονης.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button