ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός 15χρονος: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση – Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 15χρονου τον οποίο πυροβόλησε ο φίλος του στη Θεσσαλονίκη.

Το παραπάνω προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση, στην οποία αναφέρεται ακόμη ότι ο άτυχος νέος πυροβολήθηκε από απόσταση 2-3 μέτρων, με την σφαίρα να τον χτυπά στο δεξί του μάτι. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα ο 15χρονος και ο 56χρονος πατέρας του, οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, η οποία θα τους απαγγείλει κατηγορίες. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στα δικαστήρια έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πουν το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν στην είσοδο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς

«Τα παιδιά ήταν πολύ αγαπημένα, φίλοι κολλητοί» δήλωσε συντετριμμένος στο newsit.gr ο πατέρας του 15χρονου αγοριού. «Ο δικός μου πήγε για δυο ώρες στο σπίτι του φίλου του να δουν ταινία, πήρε το όπλο ο φίλος του και έγινε αυτό που έγινε» σημειώνει. «Είναι δύσκολο για όλους μας. Δεν γίνεται να έχεις όπλο στο σπίτι και μάλιστα με σφαίρα. Δεν είμαστε καθόλου καλά, έχουμε χάσει το παιδί μας» καταλήγει.

Το newsit.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά και με την μητέρα του 15χρονου, η οποία ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για το ενδιαφέρον που δείχνουν. «Σας παρακαλώ, έχουμε τον πόνο μας» είπε η άτυχη μητέρα.

Τραγωδία με τον νεκρό 15χρονο – Το πρόσωπο της τραγωδίας

Θλίψη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία με τον νεκρό 15χρονο στη Θεσσαλονίκη έπειτα από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διεκομίσθη στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, ο άτυχος 15χρονος που έπεσε νεκρός από πυροβολισμό που δέχθηκε από κυνηγετικό όπλο που κρατούσε ο παιδικός του φίλος. Οι δύο τους βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες. Εκεί, o ένας 15χρονος έμελλε να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον συνομήλικο φίλο του.

Αν και οι γιατροί πάλευαν επί μιάμιση ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή, ο 15χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην αρχή οι γιατροί δεν γνώριζαν πως τα τραύματα προέκυψαν από πυροβολισμό.

Ένοικοι της πολυκατοικίας είναι σε κατάσταση σοκ από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 15χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το δημοτικό, κουβαλώντας έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας. Τη στιγμή του συμβάντος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν για το περιστατικό από τους γείτονες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το παιδί έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του και μεταφερόταν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «ΑΧΕΠΑ». Τελικά ξεψύχησε και σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη τη γειτονιά και όχι μόνο.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας «Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος».

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

p

πηγη newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button