ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής σε τροχαίο που σοκάρει, είχε τρέξει στην Χαλανδρίτσα

Σοκ στο  χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς  ο 19χρονος πρωταθλητής Crosscar, Κωνσταντίνος Τακιδέλλης έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο  που έγινε στην Αθήνα όταν  το ΙΧ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από τη γέφυρα που βρίσκεται επί των οδών Κύμης και Καποδιστρίου και κατέληξε στο οδόστρωμα, έχοντας αναποδογυρίσει και καταλήξει σε μία άμορφη μάζα.

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (περίπου στις 10:20, σύμφωνα με μαρτυρίες) στη Νέα Ιωνία, με έναν άνδρα να απεγκλωβίζεται νεκρός από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έναν ακόμα σοβαρά τραυματισμένο. Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης  πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στην πίστα της Χαλανδρίτσας όπου έτρεξε στους αγώνες του δεύτερου γύρου του EKO Racing Dirt Games

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης είχε διακριθεί καθώς είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση  τρέχοντας με το νέο του Yacarcross Greece Sport.   Στο μοιραίο ατύχημα  όπως μπορούμε να διακρίνουμε το μοντέλο που οδηγούσε ήταν ένα προηγούμενης γενιάς Ford Focus ST με τον πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων. Το ατύχημα οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα και απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.

 

TO «ΑΝΤΙΟ» ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΕ

Πριν λίγο εξέδωσε ανακοινώση και η ΟΜΑΕ η οποία αναφέρει: Με ανείπωτη θλίψη η ΟΜΑΕ πληροφορήθηκε την απώλεια του νεαρού αγωνιζόμενου και πρωταθλητή Ελλάδας Κωνσταντίνου Τακιδέλλη. Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα από τα πιο λαμπρά νέα ταλέντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και θα μείνει για πάντα στη σκέψη και τη μνήμη μας:

Πάτρα: Μόλις 17 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας ο Δασκαλάκης σε μπάρμπεκιου με τους φίλους του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Φωτογραφίες δείχνουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει ανέμελος με παρέα, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2019. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανάρτηση, στην οποία φιγουράρει και το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου, υπάρχει ημερομηνία 1 Μαΐου 2019.

Να σημειωθεί ότι η Μαλένα το πρώτο παιδί της οικογένειας πέθανε στις 13 Απριλίου του ίδιου χρόνου. Δηλαδή, είχαν περάσει μόλις 17 ημέρες από τον αιφνίδιο θάνατο του πρώτου του παιδιού, της Μαλένας.

Οι σχετικές φωτογραφίες που ανέβηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με την λεζάντα #είναι τρελός ο ψήστης, δείχνουν «τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει ανέμελος και χαμογελαστός με φίλους και γνωστούς σαν να μην συνέβη τίποτα» σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA. Πηγή: in.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button