ΔΙΑΦΟΡΑ

Το τραγικό τέλος για μωρό 10 μηνών μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του!

Ο θάνατος του παιδιού ανακοινώθηκε στο δρόμο προς το νοσοκομείο.

Σε μια ακόμη περίπτωση ύποπτου θανάτου ενός παιδιού σε καυτό αυτοκίνητο, ένα κοριτσάκι ηλικίας 10 μηνών φέρεται να το άφησε μέσα στο αυτοκίνητο η μητέρα του, ενώ πήγε για ψώνια. Αργότερα πέθανε λόγω καρδιακής ανακοπής που προκλήθηκε εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας μέσα στο αυτοκίνητο.

Η μητέρα του παιδιού, ωστόσο, υποστήριξε ότι το μωρό ήταν στο μαγαζί μαζί της και όχι μέσα στο αυτοκίνητο. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια την Τρίτη. Ο θάνατος του παιδιού ανακοινώθηκε στο δρόμο προς το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εκδοχή των γεγονότων όπως τα ανέφερε η μητέρα, η οποία έχει αναγνωριστεί ως Luciana, είπε ότι η κόρη της έκανε παράξενους ήχους με το στόμα της μέσα στο κατάστημα, ωστόσο, δεν έδωσε σημασία, καθώς ήταν κάτι που λάμβανε χώρα τακτικά, είπε. Το μωρό, καθόταν στο παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου κατά την επιστροφή στο σπίτι. Όταν έφτασαν στο σπίτι, δεν ήταν σε θέση να βγάλει το μωρό της πρώτα από το αυτοκίνητο καθώς είχε πολλές τσάντες για να μεταφέρει.

Μετέφερε πρώτα τις τσάντες μέσα στο σπίτι, καθώς δεν μπορούσε να μεταφέρει το παιδί και τις προμήθειες της ταυτόχρονα. Άφησε ωστόσο την πόρτα του αυτοκινήτου ανοιχτή μέχρι τη στιγμή που γύρισε πίσω στο αυτοκίνητο για να πάρει τα υπόλοιπα πράγματα καθώς και το μωρό της. Όταν η ίδια και το μωρό τελικά ήταν μέσα στο σπίτι, η Luciana είπε ότι το μωρό δεν ήταν ο συνήθης εαυτός του. Δεν κινούταν καν. Ανησυχούσε και στη συνέχεια κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία είπε ότι το μωρό ήταν μέσα στο σπίτι όταν κλήθηκαν στη σκηνή.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της Luciana και βρήκαν και εξέτασαν το παιδί. Σύμφωνα με την πηγή του NBC, το παιδί πέθανε από καρδιακή ανακοπή στο δρόμο προς το νοσοκομείο, και η μητέρα του δηλώνει αθώα και λέει ότι δεν άφησε το παιδί στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με άλλη πηγή, το παιδί στην πραγματικότητα αφέθηκε στο αυτοκίνητο στο Southside καθώς πήγε στο κατάστημα που βρίσκεται στη Iron Bridge Road. Η αστυνομία ερευνά όλες τις πιθανές υποθέσεις.

Στα μικρότερα βρέφη, η επιφάνεια για εφίδρωση σε σύγκριση με τη σωματική μάζα δεν είναι αρκετά μεγάλη, έτσι θερμαίνονται πολύ πιο γρήγορα από έναν ενήλικα και οι θερμοκρασίες του σώματος τους να αυξάνονται 3 με 5 φορές ταχύτερα, δήλωσε ο Jan Hull, μέλος του αστυνομικού τμήματος. Εκφράζοντας τη βαθιά απώλεια της, η Luciana, η οποία έχει τρία άλλα παιδιά, χαρακτήρισε την αδικοχαμένη κόρη της ως ένα γλυκό παιδί, σύμφωνα με το NBC. Είπε: «Θα μου λείψει τόσο πολύ.» πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button