ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο Αποστόλης Παπαδόπουλος

Νεκρός ο Αποστόλης Παπαδόπουλος

Θλίψη στην Πάτρα για τον χαμό του Απόστολου Παπαδόπουλου.

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, ο γνωστός επιχειρηματίας και  τέως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Αποστόλης Παπαδόπουλος.  Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα το Σάββατο 23/5 στις 11:00 πμ

Σε ανακοίνωση του ο Εμπορικός και Εισαφωγικός σύλλογος της Πάτρας αναφέρει:  Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους και την Εμπορική οικογένεια της πόλης μας για την απώλεια του συναδέλφου και πρώην Προέδρου μας Απόστολου Παπαδόπουλου.

Ο Απόστολος Παπαδόπουλος υπηρέτησε με ζήλο, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια μέσα από τον Σύλλογο μας τον εμπορικό κόσμο και την πόλη μας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου την περίοδο 1996 – 1997. Αποτελεί για όλους μας λαμπρό παράδειγμα επιχειρηματία, συνδικαλιστή, οικογενειάρχη.

Ευτύχισε να δει εγγόνια και τα παιδιά του Τρύφωνα και Αμαλία άξια και χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα το Σάββατο 23/5 στις 11:00 πμ. Στην μνήμη του ο Σύλλογος μας θα αποστείλει στεφάνι και θα καταθέσει χρηματικό ποσό στην «Κιβωτό της Αγάπης».

Πληροφορίες απο το dete

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button