ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον 38χρονο Μανώλη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Θρήνος για τον 38χρονο Μανώλη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια του 38χρονου Μανώλη Αφρατή  από το Ρέθυμνο, που έχασε τη ζωή του χθες το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Κουρούτες – Φουρφουράς, όταν ανετράπη το φορτηγό που οδηγούσε, μετά από πρόσκρουση σε βραχώδες σημείο.

Ο άτυχος Μανώλης τραυματίστηκε βαρύτατα, όμως παρά τις προσπάθειες των διασωστών, έχασε τη ζωή του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο 38χρονος είναι το 6ο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη, από την 1/1/2020..ekriti.gr

Θρήνος-Νεκρός ο Πυροσβέστης Κωνσταντίνος Πρέντζας

Η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Πρέντζα (66ετών) έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική  κοινωνία του Τρικόρφου καθώς ο Κώστας όπως τον φώναζαν όλοι οι συγχωριανοί του ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους.

Ο άτυχος άντρας υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιστράτηγου έχοντας μια λαμπρή καριέρα ,ήταν  γιος  του αειμνήστου Ιερέα της ενορίας του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Τρικόρφου π. Σπυρίδωνος Πρέντζα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button