ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο επιχειρηματίας Αντώνης Αγγιούς

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Αντώνη Αγγιούς στην Πάτρα. Ο 57χρονος έμπορος έφυγε “χτυπημένος” από τον κορονοϊό.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 10 το πρωί. Ο Αντώνης διατηρούσε επί πολλά χρόνια Pet Shop στην οδό Πανεπιστημίου 117 της Αχαϊκης πρωτευούσας.

 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΡΟΓΙΩΡΓΟΣ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητρογιώργου που έφυγε σε ηλικία 60 ετών μετά από μάχη με την επάρατο νόσο…
Picture

Ο Κωνσταντίνος Μητρογιώργος καταγόταν από την Άρτα αλλά ζούσε στον Βόλο. Εργαζόταν στο 307 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (307 ΠΕΒ) που βρίσκεται στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας. Ήταν προϊστάμενος τμήματος, εκπαιδευτής κι επιθεωρητής ελικοπτέρων. Μάλιστα τον Απρίλιο θα έβγαινε σε σύνταξη.

Είχε διατελέσει για χρόνια έφορος στη συγχρονισμένη κολύμβηση στον Ολυμπιακό Βόλου, αναδεικνύοντας μεγάλες αθλήτριες. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Λαμπρινή, τις δύο κόρες του, τον γαμπρό του, τον εγγονό του και λοιπούς συγγενείς.

​Η κηδεία του άτυχου άνδρα έγινε χθες το πρωί στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Του Χριστού- Βόλου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button