ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στη Λαμία – Νεκρός ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Αργύρης

Κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου που είχε εισαχθεί καθώς είχε νοσήσει με κορονοϊό, και παρέμεινε σε νοσηλεία για περισσότερο από δύο μήνες, ο ε.α αστυνομικός και Αντιδήμαρχος Λαμιέων, Θανάσης Αργύρης.

Εισήχθη στη Σχολή Ενωμοταρχών, και μετατάχθηκε στην ΕΛΑΣ, αθλητής και παράγοντας της τοπικής ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου ΑΣ Λαμίας, με ενασχόληση στην τοπική αυτοδιοίκηση, από τον περασμένο Νοέμβριο (2021) εκτελούσε χρέη Αντιδημάρχου Λαμιέων, αλλά πάνω απ’όλα οικογενειάρχης, ο Θανάσης Αργύρης, είχε κερδίσει το σεβασμό και τη φιλία όσων των γνώρισαν και τον είχαν συναναστραφεί.

Ο 63χρονος Αντιδήμαρχος Λαμιέων, τηρούσε τα μέτρα και είχε έγκαιρα εμβολιαστεί. Νόσησε με κορονοϊό και τους τελευταίους δυο μήνες είχε εισαχθεί (28/11) στην ΜΕΘ του ΓΝΛ. Αν και αρνητικός σε ιικό φορτίο (08/12) παρέμενε στη ΜΕΘ, και κατέληξε (23/01) από τα κατάλοιπα της Covid-19.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι (24/01-12.00) στα Στίρφακα. Ο Θανάσης Αργύρης, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο γιων.

Τραγωδία – Αγέλη αδέσποτων σκύλων κατασπάραξε την 7χρονη Μαργαρίτα

Η Mαργαρίτα Κανορσκάι, 7 ετών, δέχθηκε επίθεση από μία αγέλη άγριων σκυλιών καθώς επέστρεφε σπίτι από το μάθημα μουσικής. Τα αδέσποτα ζώα την έσυραν σε ερημιά και ακρωτηρίασαν το σώμα της.

Ήταν μοναχοπαίδι του πιλότου της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, ταγματάρχη Άντον Κανόρσκι που είχε παρασημοφορηθεί το 2016 από τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τη γενναιότητα που επέδειξε στη Συρία.

Η μικρή έπεσε σε ενέδρα σε μια στενή λωρίδα στην ανατολική περιοχή Transbaikal της Ρωσίας και δεν είχε τρόπο να διαφύγει. Τα ζώα της ακρωτηρίασαν το ένα πόδι και το πρόσωπο, στη μοιραία επίθεση. Η αστυνομία χρειάστηκε να διώξει τα σκυλιά για να πλησιάσει το σώμα της που είχε συρθεί σε ερημιά.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button