ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο Κώστας Καρατσίκος

Νεκρός ο Κώστας Καρατσίκος

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Έφυγε σήμερα νωρίς το απόγευμα από τη ζωή, σε ηλικία 53 χρονών, από παθολογικά αίτια, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, ένας Βολιώτης μουσικός και ηχολήπτης, γνωστός στην κοινωνία του Βόλου.

Πρόκειται για τον Κώστα Καρατσίκο που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και ζούσε με τη μητέρα του.

Ο εκλιπών είχε εργαστεί και ως ηχολήπτης στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Ράδιο Ένα 102,5 του Ομίλου Καρεκλίδη και σε αρκετές μουσικές σκηνές στο Βόλο. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο Κοιμητήριο Βόλου.

Θρήνος στο Αγρίνιο – Νεκρός ο Πάνος Διβριτσιώτης

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Διβριτσιώτης καθώς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Yπήρξε αγαπητός ιδιαίτερα στο Αγρίνιο, όπου ζούσε μόνιμα με την οικογένεια του, συνταξιούχος της ΔΕΗ και έχοντας μεγάλη ενασχόληση με τον αθλητισμό και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Η κηδεία του θα γίνει στη γενέτειρα του, στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Πεύκων Αρχαίας Ολυμπίας,

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button