ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός Γιώργος Κοντονίκος

Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός Γιώργος Κοντονίκος

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς σήμερα το πρωί ο γνωστός κομμωτής Γιώργος Κοντονίκος, προκαλώντας θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ο Γιώργος ήταν από τους πιο παλιούς και ιδιαίτερα δημοφιλείς κομμωτές, με πολλές συνεργασίες και στην Αθήνα, ενώ χιλιάδες Βολιώτες και Βολιώτισσες είχαν περάσει από το κομμωτήριό του στην οδό Ερμού.

Νεκρός στο σπίτι του ο Παναγιώτης Πουρσανίδης – Ο γνωστός σεφ της Μυκόνου

Ο Παναγιώτης Πουρσανίδης είχε καταγωγή από τη Γαλανόβρυση Ελασσόνας. Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του. Αθτία θανάτου; Παθολογική. Προφανώς τον πρόδωσε η καρδιά του.

Εργαζόταν σε επιχείρηση εστίασης στην Ελασσόνα ως σεφ ενώ πέρασε ένα μεγάλο διάστημα της ζωής του και στη Μύκονο και στη Βόρεια Ελλάδα όπου έγινε γνωστός για τις μαγειρικές του ικανότητες, φθάνοντας την φήμη του μέχρι και την Αργεντινή σε αφιέρωμα καναλιού της νοτιοαμερικάνικης χώρας στις γευστικές του δημιουργίες.

Η μεγάλη του αγάπη ήταν η σύντροφος της ζωής του Μαρία και τα αγαπημένα του σκυλιά, τα «Ακίτα» ενώ είχε προσφέρει τεράστιο έργο φιλοζωικά για υιοθεσίες αδέσποτων σκυλιών στην επαρχία Ελασσόνας και εκτός νομού.

Όλοι οι φίλοι του, οι συγγενείς του, οι συναγωνιστές του έχουν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον «Μπούκερ» όπως χαρακτηριστικά τον φώναζαν. Για έναν άνθρωπο με αγάπη, καλοσύνη, ορθό λόγο και σκέψη και προσφορά ανιδιοτελώς για πάρα πολλά χρόνια μέσα στην κοινωνία.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button