ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός σε τροχαίο γνωστός μάγειρας Σεφ

Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου ενός γνωστού μάγειρα της πόλης, σε τροχαίο που συνέβη στην Σαντορίνη. Ο λόγος για τον Ντίνο Σπυρόπουλο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μηχανή που οδηγούσε έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ, κάτω από συνθήκες που είναι αδιευκρίνιστες. Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Σαντορίνη.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας λίγο μετά τη μία το βράδυ, οδηγός μηχανής, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα και να ξεφύγει της πορείας του, να συγκρουστεί με κολώνα και να τραυματισθεί θανάσιμα. Το περιστατικό σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο προς Ακρωτήρι και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο, όμως για τον άτυχο άνδρα ήταν πλέον αργά.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: “Μοτοσυκλέτα, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.” Ποιος ήταν ο άτυχος δικυκλιστής Νεκρός σε τροχαίο γνωστός μάγειρας – Η μηχανή έπεσε σε κολώνα Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Ντίνος Σπυρόπουλος.

Η είδηση θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην Πάτρα, τόπος καταγωγής του, αφού στο νησί της Σαντορίνης, είχε πάει να εργαστεί ως μάγειρας. Παλαιότερα, διατηρούσε κατάστημα εστίασης στην Πάτρα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button