ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόλος: «Μην τον πιστεύετε, θα με σκοτώσει» φώναζε η 26χρονη που έδειρε ο σύντροφός της

«Μην τον πιστεύετε! Θα το ξανακάνει! Σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για μένα. Θα με σκοτώσει». Με αυτά τα σπαρακτικά λόγια αντέδρασε η 26χρονη γυναίκα από τη Βόλο όταν το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.

Η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια γυναίκα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο Βόλο και όχι μόνο. Η 26χρονη μητέρα αποφάσισε να καταγγείλει τον σύντροφό της. Τον κατήγγειλε αλλά το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο με όρους (τους οποίους ζήτησε ο δικηγόρος του!) και με εισαγγελική εντολή το σπίτι της 26χρονης φρουρείται.

Ο 36χρονος πήγε στο σπίτι και μάζεψε, παρουσία μάρτυρα, τα πράγματά του κι έφυγε, όπως απαιτούσε η δικαστική απόφαση, όπως είπε ο δικηγόρος του μιλώντας σήμερα (10.08.2022) στο Πρώτο Πρόγραμμα. Ωστόσο, η 26χρονη φοβάται ότι σύντομα θα ξανακάνει ό,τι έκανε.

«Μην τον πιστεύετε. Θα το ξανακάνει. Να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για μένα. Θα με σκοτώσει», είπε στους δημοσιογράφους η 26χρονη, η οποία έχει κι ένα παιδί με τον 36χρονο. Ο φόβος και η απόγνωση που εξέφρασε, κινητοποίησαν τον Εισαγγελέα, ο οποίος χθες (09.08.2022) βράδυ έδωσε εντολή για τη φρούρηση του σπιτιού της.

Η νεαρή μητέρα αποκάλυψε, σύμφωνα με το gegonota.news, στο δικαστήριο το δράμα που ζει εδώ και 8 χρόνια, με αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς από τον σύντροφό της. Η ίδια μάλιστα παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από προηγούμενο ξυλοδαρμό που επιβεβαιώνει τα όσα λέει. Σύμφωνα με την 26χρονη υπάρχει και ιατροδικαστική έκθεση από το νοσοκομείο Βόλου, η οποία θα υποβληθεί σε νέο δικαστήριο το οποίο εκκρεμεί σε βάρος του 36χρονου και θα εκδικαστεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η 26χρονη παραστάθηκε στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο, καθώς δεν είχε χρήματα, ούτε γνώριζε ότι έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη δωρεάν παράσταση δικηγόρου.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά υποστήριξε ότι είναι εργαλείο της δουλειάς του και το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Τα δε χτυπήματα και ο τραυματισμός της 26χρονης «προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε», όπως ισχυρίστηκε.

Ο συνήγορος του 36χρονου, Γιώργος Βελισιώτης, δικηγόρος Αθηνών, σε δήλωσή του υποστήριξε ότι επρόκειτο για συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν την απείλησε με κατσαβίδι. Είπε ακόμη πως από τη στιγμή που ενημερώθηκε η αστυνομία ο πελάτης του δεν έφυγε από το σπίτι και δέχθηκε τον έλεγχο και τη σύλληψη.

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button