ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέο τροχαίο συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Νεκρό 21χρονο παλικάρι!

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Νέο τροχαίο συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Νεκρό 21χρονο παλικάρι!

Ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του και τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στο 39ο χλμ της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κοζάνης στα Άνω Ραβένια.

Ένα ΙΧ όχημα στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός του, ο 21χρονος άνδρας, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που έφερε Γιαννιώτικες πινακίδες, και στο οποίο επέβαιναν συνολικά τρία άτομα, ο ημεδαπός οδηγός και δύο επίσης ημεδαπές γυναίκες.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας, καθώς και έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 21χρονου·

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και διακόμισαν στο εφημερεύον νοσοκομείο στα Ιωάννινα τον άτυχο νεαρό και τους τρεις επιβαίνοντες στο φορτηγό όχημα.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button