ΔΙΑΦΟΡΑ

Πυρετώδεις εργασίες για τον τάφο του Λαρίσης Ιγνατίου- Την Κυριακή φθάνει η σορός του

Εργασίες πραγματοποιούν αυτή την ώρα τα συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων πίσω από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου προκειμένου να προετοιμαστεί ο χώρος για την ταφή του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνατίου.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες η επιθυμία του ίδιου του μακαριστού Ιγνατίου ήταν να ταφεί σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το σκήνωμα του Μητροπολίτη Ιγνατίου αναμένεται να φτάσει στη Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή.

Εξάλλου, σήμερα το μεσημέρι στις 12, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Λαρίσης υπό τον τοποτηρητή Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο. Στην σύσκεψη θα παραβρεθούν εκπρόσωποι των τοπικών εμπλεκόμενων φορέων και θα συζητηθεί η προετοιμασία της εξοδίου ακολουθίας, καθώς και οι υπόλοιπες τελετές που θα πραγματοποιηθούν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

   

Επεξεργασία

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button