ΔΙΑΦΟΡΑ

Νίκος Ξανθόπουλος: «Την είχα σαν μάνα μου…»

Νίκος Ξανθόπουλος: «Την είχα σαν μάνα μου…»

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ‘’ταξιδεύει’’ πίσω στις αναμνήσεις του
Με μία ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Ξανθόπουλος, θυμήθηκε την αξέχαστη Ελένη Ζαφειρίου, που καθιερώθηκε ως «η μάνα του Ελληνικού Κινηματογράφου».

«Την είχα σα μάνα μου, κι αυτό δεν ξέρετε πόσο με βοηθούσε στο παίξιμο…» σχολίασε ο ίδιος, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από παλαιότερη κινηματογραφική συνάντησή τους.

Το «Παιδί του Λαού», όπως τον έχουν αποκαλέσει, που πρωταγωνίστησε σε ταινίες μελό της δεκαετίας του ’60, ενώ διέγραψε και μία αξιοσημείωτη διαδρομή στο λαϊκό τραγούδι, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί στο κτήμα του στην Παιανία.

Παύλος Ξανθόπουλος: Ο εγγονός του Νίκου Ξανθόπουλου φημίζεται για την ομορφιά του και κάνει περήφανο τον παππού του

Παύλος Ξανθόπουλος: Μια ανάρτηση με δύο φωτογραφίες, ανέβασε ο δημοφιλής ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος στο Facebook. Αφορούν τον εγγονό του, Παύλο, ο οποίος έχει πάει ταξίδι στο Περού.

Παύλος Ξανθόπουλος: Είναι ο εγγονός του δημοφιλή ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου

Στα 85 του χρόνια, ο δημοφιλής ηθοποιός ζει στο εξοχικό του σπίτι, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από την Αθήνα.

Ζει εκεί μαζί με τη σύζυγό του Ερωφίλη και ασχολείται με τα κτήματά τους. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά ενεργός στο Facebook και συχνά  μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές, στιγμές από την καθημερινότητά του.

Έτσι, το πρωί της Παρασκευής, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου, δημοσίευσε στο προφίλ του δύο φωτογραφίες από τον εγγονό του, Παύλο. Πρόκειται για 2 φωτογραφίες από ένα μεγάλο ταξίδι που κάνει αυτό το διάστημα στο εξωτερικό.

Με υπερηφάνεια έγραψε για εκείνον, έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη: «Ο εγγονός μου ο Παυλάκης, στο Περού. Καθ´ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου…». Λίγο αργότερα, ανέβασε μια νέα ανάρτηση, σχολιάζοντας: «Ο Παυλάκης μας στο Μάτσου Πίτσου, την αρχαία πόλη των Ίνκας».

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε:

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button