ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Νεκρή πενταμελής οικογένεια

Τραγωδία σε χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Νεκρή πενταμελής οικογένεια

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Θρίλερ με τα 5 πτώματα καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη.

Μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην πόλη Άτκινς στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, καθώς εντόπισαν νεκρή μια πενταμελής οικογένεια ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα αγνώστου και όπως ανακοίνωσε δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία ακόμα ώστε να βγει συμπέρασμα σε αυτό το πρωτοφανές μακελειό.

«Μια τραγωδία χτύπησε την περιοχή μας ανήμερα των Χριστουγέννων. Όταν οι δυνάμεις μας βρέθηκαν στο σπίτι, εντόπισαν πέντε σορούς. Πιστεύουμε πως όλοι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας», ανέφερε το γραφείο του Σερίφη του Pope County.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη, χωρίς να δώσει ωστόσο περαιτέρω στοιχεία σχετικά με τις ηλικίες ή την ταυτότητα των θυμάτων.

Αυτό που δίνει ακόμη μεγαλύτερο μυστήριο, είναι πως στην έρευνα συμμετέχει και το FBI την ίδια ώρα που δεν έχει γίνει γνωστός ούτε η αιτία θανάτου ή δολοφονίας των 5 ατόμων!

Τραγωδία στην Ευρυτανία: Πέθανε ο κυνηγός που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Η σφαίρα που εξοστρακίστηκε και τον χτύπησε, του προκάλεσε βαρύτατη εγκεφαλική βλάβη…

Δεν τα κατάφερε ο 52χρονος κυνηγός από τους Δομιανούς Ευρυτανίας και κατέληξε πριν καλά – καλά περάσει το κατώφλι της ΜΕΘ Λαμίας, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένος μετά το βαρύτατο τραυματισμό του στο κυνήγι από τον ίδιο του τον αδελφό.

Το κακό είχε έγινε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου στην περιοχή της Φουρνάς, με τη συμμετοχή των δύο αδελφών ηλικίας 53 και 52 ετών.

Σε μια βολή του 53χρονου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στην Ασφάλεια Καρπενησίου, η σφαίρα εξοστρακίστηκε χτυπώντας τον 52χρονο στο κεφάλι λίγο πιο πάνω από το μάτι.

Η βολίδα του προξένησε βαρύτατη εγκεφαλική βλάβη και οι γιατροί στο ΓΝ Καρπενησίου όπου και μεταφέρθηκε, τον διασωλήνωσαν και τον έστειλαν για εντατική παρακολούθηση στη ΜΕΘ Λαμίας.

Δυστυχώς πριν μπει ουσιαστικά στη ΜΕΘ άφησε την τελευταία του πνοή σύμφωνα με το LamiaReport, βυθίζοντας στο πένθος φίλους και γνωστούς.

Το δυστύχημα έγινε ουσιαστικά κατά την πρώτη ημέρα που επετράπη και πάλι το κυνήγι. Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Καρπενησίου..

newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button