ΔΙΑΦΟΡΑ

Νταλίκα μπήκε σε σπίτι – Νεκρή 17χρονη που διάβαζε στο δωμάτιό της

Αδιανόητος ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή της η νεαρή κοπέλα.

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών όπου μια 17χρονη έχασε τη ζωή της στην κρεβατοκάμαρά της από μια… νταλίκα!

Η Aramis Mora διάβαζε στο γραφείο της, όταν εκείνη την στιγμή η μοίρα της είχε υφάνει το πιο τραγικό παιχνίδι: Μια νταλίκα είχε βγει από την πορεία της και έπεσε πάνω στο σπίτι της, σκοτώνοντάς την ακαριαία!

Οι Αρχές έφτασαν αμέσως στο σημείο και διαπίστωσαν πως ο οδηγός είχε υποστεί ανακοπή ενώ είχε τραυματιστεί σοβαρά από την σύγκρουση.

Η Aramis χτυπήθηκε από το φορτηγό ενώ στη συνέχεια καταπλακώθηκε από μεγάλα κομμάτια τοίχου.

Την ίδια ώρα, ο αδερφός της, Gustavo, κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Δεν έπαθε το παραμικρό.

«Ήταν πάρα πολύ έξυπνη. Την αγαπούσαν όλοι. Μόλις συνέβησαν όλα αυτά έτρεξα αμέσως κοντά της, έψαξα να δω αν είχε σφυγμό. Δεν ανέπνεε», δήλωσε στο CBS ο Gustavo.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button