ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονίζει η κόρη του 87χρονου που ανήλικα αδέλφια τον σκότωσαν για 200 ευρώ

Σοκάρει η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 87χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του στις αρχές του μήνα από έναν 14χρονο και μια 12χρονη και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Η περιγραφή του τρόπου που έδρασαν οι ανήλικοι δράστες οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στη ισόγεια μονοκατοικία προκαλεί τρόμο. Όπως ανέφερε συντετριμμενη στο GRTimes.gr η κόρη του Στέλλα «Την Τετάρτη περίπου στις 7 το απόγευμα με ειδοποιούν ότι κάτι έχει γίνει, ότι αποπειράθηκαν τέσσερα άτομα να μπούνε μέσα στο σπίτι και ότι οι δύο κρατούσαν τσίλιες και οι άλλοι μπήκαν μέσα με σκοπό να κάνουν αυτό που κάνανε», ανέφερε η κόρη του θύματος στο GRTimes.gr.

Η ίδια περιέγραψε τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα. Οι δράστες φαίνεται πως σκαρφάλωσαν από τη σιδερένια πόρτα και έφτασαν στην εξώπορτα της μονοκατοικίας. Το θύμα τους άνοιξε κρατώντας ένα μαχαίρι που είχε για να κόβει το ψωμί και αντίκρισε μπροστά του τα δύο ανήλικα.

«Ο πατέρας μου αντιστάθηκε όσο μπορούσε. Είχε υποσχεθεί στον εαυτό του ότι δεν θα έδινε χρήματα γιατί φοβόταν πως αν γίνει μια φορά, θα γινόταν συνέχεια», είπε στη συνέχεια η κα. Στέλλα Δημητρίου.

Οι γείτονες που είχαν αντιληφθεί το σκηνικό την ειδοποίησαν και εκείνη με την σειρά της κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε πρώτη στο σημείο. Ο 87χρονος είχε καταφέρει πάρα τα βαριά τραύματα που έφερε από τα χτυπήματα που του προκάλεσαν οι ανήλικοι, να βγει έως τα κάγκελα της αυλής.

«Τον βρήκαν εκεί τον πατέρα μου, όρθιο και στεκούμενο στα πόδια του. Είπε ότι μπήκαν δύο άτομα με σκοπό να τον ληστέψουν και αντιστάθηκε όσο μπορούσε», σημειώνει η κόρη του θύματος που έμενε μόνος στο σπίτι.

«Έγινε μια σκληρή πάλη μεταξύ του πατέρα μου και τον δύο παιδιών. Εκείνος αντιστάθηκε για να μην τους δώσει εύκολα τη λεία. Το μόνο που κατάφεραν στο τέλος ήταν να πάρουν το παντελόνι του με τα κλειδιά του σπιτιού και ίσως εκεί να είχε και τα 250 ευρώ που λέει η αστυνομία και την αλυσίδα με τον σταυρό».

Όσο τα δύο αδέλφια ήταν μέσα στο σπίτι, έξω από αυτό μια 45χρονη, η γιαγιά τους με τον 40χρονο σύντροφο της κρατούσαν τσίλιες.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύτηκε με βαριές κακώσεις στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε, τέσσερις μέρες αργότερα.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button