ΔΙΑΦΟΡΑ

Νύφη ξυρίζει το κεφάλι της στο γάμο της. Όμως ο γαμπρός που έχει καρκίνο τελικού σταδίου τη βρίσκει πιο όμορφη από ποτέ!

Μια συγκινητική και γεμάτη αγάπη πράξη!

Ο Κρεγκ και η Τζόαν Λάιονς γνωρίζονται από τότε που ήταν πολύ μικροί. Η Τζόαν λέει πως ο Κρεγκ ήταν ερωτευμένος μαζί της από τότε. “Την ερωτεύτηκα από τότε που τη γνώρισα, όταν ήμασταν 14 χρονών,” είπε ο Κρεγκ στην Daily Mail. Πριν από 18 μήνες, ο Κρεγκ τελικά κατάφερε να βρει το θάρρος να πει στην Τζόαν πώς ένιωθε, και οι δύο τους αποφάσισαν να παντρευτούν το συντομότερο δυνατόν.

 

Η πρωτόγνωρη αγάπη τους ήταν ζωντανή και δυνατή, αλλά υπήρχε άλλος ένας λόγος για τον οποίο βιάζονταν να παντρευτούν… Ο Κρεγκ έχει καρκίνο στο πάγκρεας. Ως ένδειξη συμπαράστασης στον άντρα της και τη μάχη του, η Τζόαν αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της την ημέρα του γάμου τους. “Ήταν προφανώς η πρώτη φορά που είχα δει τη Τζόαν χωρίς μαλλιά, ήταν πάλι πολύ όμορφη, εντυπωσιακή…,” δήλωσε ο Κρεγκ. “Αυτή είναι η γυναίκα των ονείρων μου.”

 

Δείτε την όμορφη ιστορία αγάπης τους να ξεδιπλώνεται στις παρακάτω εντυπωσιακές φωτογραφίες. Ο Κρεγκ ομολόγησε την αγάπη του για την Τζόαν πριν από 18 μήνες, ενώ έκαναν βόλτα με πλοίο στον ποταμό Mersey. Λίγο μετά, ο Κρεγκ ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο στο πάγκρεας.

 

Λόγω της καταστασής του, ο Κρεγκ και η Τζόαν αποφάσισαν να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό… Μόλις την περασμένη εβδομάδα, το απίστευτο ζευγάρι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή στο Λίβερπουλ. Σε ένδειξη υποστήριξης, η Τζόαν αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της την ημέρα του γάμου της. Ο Κρεγκ έκοψε τα μαλλιά της πρώτος. Μετά, σε αυτή την όμορφη στιγμή συμμετείχαν και οι φίλοι και η οικογένειά της.

 

 

 

 

Ακόμη και η κουμπάρα της στήριξε αυτή την κίνηση. Η Τζόαν δώρισε τα μαλλιά της για να γίνουν σε περούκες για τα μικρά κορίτσια που παλεύουν με τον καρκίνο. “Ήταν προφανώς η πρώτη φορά που είχα δει τη Τζόαν χωρίς μαλλιά ήταν πάλι πολύ όμορφη, εντυπωσιακή…,” δήλωσε ο Κρεγκ. Αυτός είναι ο δικός τους ορισμός της αληθινής αγάπης. Προς το παρόν, η Τζόαν και ο Κρεγκ ζουν για το σήμερα, απολαμβάνοντας την κάθε τους στιγμή.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button