ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός 26χρονος ντελιβεράς έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο

Η μηχανή του άτυχου ντελιβερά λαμπάδιασε μετά τη σύγκρουση – Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στον περιμετρικό της Καλαμάτας ακριβώς στη διασταύρωσή του με την οδό Μαρία Κάλλας, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού, με αποτέλεσμα ο 26χρονος οδηγός της να βρει τραγικό θάνατο.

Ειδικότερα μετά τη σύγκρουση η μηχανή του εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά και ο οδηγός έπεσε σε παρακείμενη αυλή κατοικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ η μοτοσυκλέτα του πήρε φωτιά.

 

Η οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας, με τα θύματα του τροχαίου να διακομίζονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος ήταν ντελιβεράς σε καφετέρια της περιοχής.

 

 

 

Πηγή: messinialive

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button