ΔΙΑΦΟΡΑ

Oικογενειακή τραγωδία: Μητέρα και 8 παιδιά κάηκαν ζωντανοί στο σπίτι τους

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Τουρκία. Μια μητέρα και οκτώ παιδιά κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους, μετά από φωτιά που ξέσπασε μάλλον από ξυλόσομπα.

Τραγικό θάνατο βρήκαν μια μητέρα με τα έξι παιδιά της – ηλικίας από ένα έως 10 ετών – και τα δύο ανίψια της 11 και 12 ετών, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι τους, στη βορειοδυτική Τουρκία

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα αργά την Τρίτη στο διαμέρισμα της οικογένειας στην Προύσα, όπου ζούσε η οικογένεια Σύρων προσφύγων τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος επέστρεψε αργά στο σπίτι μετά από κηδεία στην Κωνσταντινούπολη. Προσπάθησε να σώσει όσους βρίσκονταν μέσα, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των πυκνών καπνών, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ο δήμαρχος της πόλης, Αλινούρ Ακτάς, ανέφερε σε tweet ότι η φωτιά πιθανότατα προκλήθηκε από ξυλόσομπα μέσα στο διαμέρισμα.

Πηγη fresh-news.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button