ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Σοκαριστική ιστορία που ο εν διαστάσει σύζυγός της σκότωσε τον 3χρονο γιο τους και αυτοκτόνησε

Ανείπωτη θλίψη για μια Βρετανίδα στυλίστρια διασήμων, καθώς ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να σκότωσε τον τρίχρονο γιο τους και ο ίδιος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο 3χρονος γιος της στυλίστριας βρέθηκε νεκρός μέσα σε καμένο αυτοκίνητο ενώ παραδίπλα ήταν νεκρός ο πατέρας του, διάσημος Γερμανός σχεδιαστής, σε μία υπόθεση δολοφονίας-αυτοκτονίας. Η τραγωδία συνέβη στην Πορτογαλία, κοντά στο χωριό Σάντα Μαργκαρίτα ντα Σέρα, σε ορεινή περιοχή, περίπου 80 μίλια νότια της Λισσαβώνας, όπου ζει η μητέρα, Φοίβη Άρνολντ. Τα πτώματα του 44χρονου Κλέμενς Βάισχααρ και του γιου του Τάοσο εντοπίστηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής. Ο Βάισχααρ έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, αποτέλεσμα αυτοπυροβολισμού, ενώ τα λείψανα του Τάσο βρέθηκαν μέσα σε καμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Οι Αρχές έφθασαν στο μακάβριο εύρημα μία εβδομάδα μετά την αναφορά της Φοίβης Άρνολντ, στυλίστρια διάσημων γυναικών όπως η Παλόμα Φέιθ, ότι ο γιος της και ο εν διαστάσει σύζυγός της αγνοούνται. Ο Βάισχααρ είχε πάρει τον γιο τους για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί σύμφωνα με τους όρους κηδεμονίας, ενώ αναμενόταν να τον φέρει πίσω , κάτι που δεν έγινε.

Φέρεται πατέρας και γιος να ήταν νεκροί για τρεις ημέρες. Σε εξέλιξη βρίσκεται νεκροψία για να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα και τα αίτια του θανάτου του αγοριού. Η μητέρα της στυλίστριας είπε στη MailOnline: “Είναι μία πολύ έντονη κατάσταση και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Συγγνώμη, είμαι πολύ αναστατωμένη” είπε η γιαγιά του τρίχρονου Τάσο. Η Άρνολντ και ο Βάισχααρ έβγαιναν από ρο 2016, σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media, και εικάζεται ότι είχαν παντρευτεί αν και είναι σαφές πότε έγινε η γαμήλια τελετή. Το ζευγάρι περνούσε τον χρόνο του ανάμεσα σε Νέα Υόρκη, Γερμανία και Πορτογαλία προτού αποφασίσουν να χωρίσουν τον Ιούλιο φέτος, σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα.

Μετά τον χωρισμό, την κηδεμονία του παιδιού πήρε η στυλίστρια, αλλά σύμφωνα με τη Jornal de Noticias, το ζευγάρι είχε προβληματική σχέση πριν από τον χωρισμό. Στη συνέχεια, μετεγκαταστάθηκε στη Λισσαβώνα μαζί με τον γιο της, ενώ περνούσε χρόνο μακριά από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Ο Βάσιχααρ που διέθετε γραφείο στην πόλη Γκραντόλα κοντά στη Λισσαβώνα δεν είχε καμία επικοινωνία με τον γιο του μετά τον χωρισμό. Τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά στο τέλος Οκτωβρίου. Είχε πάρει την επιμέλεια του παιδιού για το σαββατοκύριακο, με την υπόσχεση να τον φέρει π’ισω. Όταν δεν εμφανίστηκε, η Άρνολντ ανέφερε αμέσως το περιστατικό.

Άρχισε έρευνα, ώσπου πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί κοντά σε μία έκταση την οποία είχε αγοράσει ο Γερμανός σχεδιαστής και έχτιζε ένα σπίτι εκεί. Τα πτώματα και το καμένο αυτοκίνητο βρίσκονταν σε δασώδη περιοχή όπου η πρόσβαση ήταν δύσκολη, σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τα εντοπίσουν με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων. Η Βρετανίδα στυλίστρια ήταν αρκετά διάσημη στον χώρο της και έχει εργαστεί ως διευθύντρια μόδας σε περιοδικά όπως τα Garage και Elle. Από την πλευρά του, ο Βάισχααρ ήταν διάσημος σχεδιαστής, γεννημένος στο Μόναχο.

Ίδρυσε το πρώτο ανεξάρτητο στούντιο σχεδίου το 2000, προτού δημιουργήσει το στούντιο KRAM/WEISSHAAR με έδρα τη Στοκχόλμη και το Μόναχο. Η δουλειά τους είχε εκτεθεί σε συλλογές στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη, στο Κέντρο Ζορζ Πομπιντού στο Παρίσι και στο Ίδρυμα Πράντα στο Μιλάνο ανάμεσα σε άλλα..

enikos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button