ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποχαιρετά την Φρύνη Αρβανίτη με ατάκα από το The Κόπανοι

Η Φρύνη Αρβανίτη έκανε… θραύση στην cult ταινία του Γιώργου Κωνσταντίνου The Κόπανοι με τις ατάκες της να χρησιμοποιούνται από τους λάτρεις του ελληνικού κινηματογράφου κι όχι μόνο, ακόμα και σήμερα

Φρύνη Αρβανίτη έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον κορονοϊό, ενώ αντιμετώπιζε και υποκείμενα προβλήματα υγείας. Η αγαπημένη ηθοποιός που έπαιξε σε πλήθος ταινιών των δεκαετιών του ’80 και του ’90 ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της και βύθισε στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Φρύνη Αρβανίτη έκανε… θραύση στην cult ταινία του Γιώργου Κωνσταντίνου The Κόπανοι με τις ατάκες της να χρησιμοποιούνται από τους λάτρεις του ελληνικού κινηματογράφου κι όχι μόνο, ακόμα και σήμερα.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου που ήταν σκηνοθέτης και ηθοποιός της ταινίας την αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση, την οποία συνοδεύει από φωτογραφία από σκηνή της ταινίας. «Στην Φρύνη χρωστάω την “αιωνιότητα” της αγαπημένης πλέον ατάκας από το The Κόπανοι. Οπως της χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί ήταν από τους ελάχιστους του χώρου με ειλικρινές χαμόγελο. Φίλη μου Φρύνη… “ξεγλίστρησες”… στο καλό» έγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

πηγη reader.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button