ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Καρκίνος χτύπησε πολλές φορές την πόρτα της Οικόγενειας Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολεμιστής! Ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί ασύλληπτα από την μοίρα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα», έχει βιώσει πολύ δύσκολα χρόνια στο παρελθόν! Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει όλη του την οικογένεια από τον καρκίνο!

Πατέρα, μητέρα, αδελφό και αδελφή! Τα 4 μέλη της οικογένειας του, που χτυπήθηκαν από τον καρκίνο και έφυγαν από την ζωή! Μάλιστα ο δημοσιογράφος, με το μεγαλείο ψυχής που τον διακατέχει, έχει μιλήσει ανοικτά γι’ αυτή την δύσκολη περίοδο!

«Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

Γιώργος Παπαδάκης: Οι απώλειες της ζωής του, οι κούκλοι γιοι και η αδερφή του που έπασχε από σύνδρομο down

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεται καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την ενημερωτική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». Ο έγκριτος δημοσιογράφος γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την Κρήτη.

Ο πατέρας του εργάτης σε μαρμαράδικο αναγκάστηκε να σταματήσει για λόγους υγείας όταν ο μικρός Γιώργος ήταν 13 χρονών. Η περιπέτεια της υγείας του μπαμπά του ανάγκασε τον έφηβο Γιώργο Παπαδάκη να εργάζεται παράλληλα με το σχολείο.

Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992 και μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, έχει τρία παιδιά

Τον Κωνσταντή, από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος ετοιμάζεται να τον κάνει παππού για δεύτερη φορά και τους Φοίβο, απόφοιτο του τμήματος ΜΜΕ του πανεπιστημίου Αθηνών και Ιάσονα, που σπούδασε στην Αγγλία, από τον δεύτερο γάμο του, με την Τίνα Παπαδέλη.

 

Το ύπουλο χτύπημα του καρκίνου που αφάνισε την οικογένειά του

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει όλη του την οικογένεια από τον καρκίνο! Πατέρα, μητέρα, αδελφό και αδελφή! Τα 4 μέλη της οικογένειας του, που χτυπήθηκαν από τον καρκίνο και έφυγαν από την ζωή! Μια αρρώστια που έχει αποτελειώσει τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο!
Μάλιστα ο δημοσιογράφος, με το μεγαλείο ψυχής που τον διακατέχει, έχει μιλήσει ανοικτά γι’ αυτή την δύσκολη περίοδο!

“Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button