ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Paul Sorvino, πρωταγωνιστής των «Goodfellas» και «Law & Order», πέθανε σε ηλικία 83 ετών

Ο εμβληματικός αυτός ηθοποίος άφησε μια τεράστια παρακαταθήκη πίσω του

Ο Paul Sorvino, ένας επιβλητικός ηθοποιός που ειδικευόταν στο να υποδύεται απατεώνες και μπάτσους όπως ο Paulie Cicero στο «Goodfellas» και ο λοχίας της Νέας Υόρκης Phil Cerretta στο «Law & Order», πέθανε στα 83 χρόνια. Ο δημοσιογράφος του Ρότζερ Νιλ είπε ότι πέθανε τη Δευτέρα το πρωί στην Ιντιάνα από φυσικά αίτια.

«Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες, δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος Paul Sorvino, ήταν ο έρωτας της ζωής μου και ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές που κοσμούσαν ποτέ την οθόνη και τη σκηνή», είπε η σύζυγός του, Dee Dee Sorvino, σε δήλωση.

Στα περισσότερα από 50 χρόνια του στον κλάδο της ψυχαγωγίας, ο Σορβίνο ήταν βασικό στήριγμα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, υποδυόμενος έναν Ιταλοαμερικανό κομμουνιστή στους «Reds» του Γουόρεν Μπίτι, τον Χένρι Κίσινγκερ στο «Νίξον» του Όλιβερ Στόουν και το αφεντικό της μαφίας Έντι Βαλεντάιν στο «The Rocketeer». Συχνά έλεγε ότι ενώ μπορεί να ήταν περισσότερο γνωστός για το ρόλο του γκάνγκστερ, τα πραγματικά του πάθη ήταν η ποίηση, η ζωγραφική και η όπερα.

πηγη playsiders.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button