ΔΙΑΦΟΡΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Ερυθραία: Είδαν τον γιο τους να καίγεται

Μία οικογενειακή τραγωδία έκρυβε η κατάσβεση της φωτιάς σε διώροφη κατοικία στη Νέα Ερυθραία κατά την οποία ένας άνδρας έχασε τη ζωή του. Ο 40χρονος που κάηκε ζωντανός βρισκόταν στο σπίτι, επί της οδού Μικράς Ασίας στη Νέα Ερυθραία, μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς του. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο φλεγόμενο σπίτι με 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα ενώ υπήρξε και συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Πώς συνέβη η τραγωδία στην Νέα Ερυθραία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 22:30, όταν ο γιος της οικογένειας, ο 40χρονος Χρυσοστομίδης Φίλιππος, ήταν στο σαλόνι του σπιτιού και κάπνιζε ενώ οι γονείς μόλις είχαν πέσει για ύπνο.

Ο πατέρας έτρεξε κατευθείαν προς το μπαλκόνι, φωνάζοντας βοήθεια, ενώ άμεση ήταν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία κατάφερε να σώσει τους δύο ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μητέρα του 40χρονου, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» διασωληνωμένη, καθώς έχει καεί ο λάρυγγάς της.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button