ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο ζωγράφος Θοδωρής Κεμίδης

Ο ζωγράφος Θοδωρής Κεμίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών. Τα έργα του Θοδωρή Κεμίδη εμπνέονταν από τον ρεαλισμό και τον ιμπρεσιονισμό με σαφείς αναφορές και στον σουρεαλισμό, σύμφωνα με το eviathema.

Ο γνωστός ζωγράφος εργαζόταν πάνω σε μια ποικιλία τεχνικών, ελαιογραφία, ακουαρέλα, σκίτσο και χαρακτική, αναζητώντας, διαρκώς, νέους τρόπους αποτύπωσης του κόσμου του και των ιδεών του.

Ο Θοδωρής Κεμίδης συμμετείχε με έργα του στην έκθεση που οργανώνει η συλλογικότητα εικαστικών καλλιτεχνών ARC – Art Revisited Collective σε συνεργασία με τον Εικαστικό Επιμελητή Πάρη Καπράλο, παρουσιάζοντας στη Θεσσαλονίκη την έκθεση 24 εικαστικών καλλιτεχνών με τίτλο «Τι θα πει ο κόσμος;», ως πρώτη δημόσια εκδήλωση του ομώνυμου project τους.

Ο Θοδωρής Κεμίδης γεννήθηκε το 1980 στην Χαλκίδα. Φοίτησε στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Κατάνια της Σικελίας (2000 – 2005), ενώ ζούσε μόνιμα με τη γυναίκα του Αγγελική και τις κόρες τους, Εβίτα και Μαριέττα, μόνιμα στη Χαλκίδα. Επίσης, θρήνος επικρατεί για την οικογένεια Σαράντη της ΤΥΡΑΣ και του ομίλου “Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ”, καθώς πέθανε σε ηλικία 85 ετών, η μητέρα των επιχειρηματιών, Τάκη και Μιχάλη Σαράντη, Ζωή.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button