ΔΙΑΦΟΡΑ

«Πιστεύαμε σε ένα θαύμα» – Σπαράζει καρδιές ο αδερφός του 30χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη που πέθαvε από καρκίνο

Έπασχε από λέμφωμα Burkitt

Δηλώσεις έκανε ο αδερφός του 30χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη που άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο, αναφέροντας ότι η οικογένεια περίμενε ένα θαύμα ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας λόγο στο ΑΝΤ1, ανέφερε ότι «είχε ένα ατύχημα με μια μηχανή που είχε και όταν πήγε στο νοσοκομείο του διέγνωσαν με τις αιματολογικές ότι υπάρχουν διογκωμένους λεμφαδένες. Ήταν λέμφωμα Burkitt που προκαλεί ανοσοανεπάρκεια και χτύπησε με τη μια στον νωτιαίο μυελό και ξεκίνησε να έχει παράλυση στο πρόσωπο του, στο μάτι του, έδωσε μεγάλο αγώνα για να τα καταφέρει».

«Θα τα καταφέρω, θα παλέψω είμαι εδώ, κάνω κουράγιο, τον υποστηρίζαμε όσο μπορούσαμε, ήμασταν δίπλα του. Πιστεύαμε σε ένα θαύμα. Πιστεύαμε στη δύναμη ψυχής που είχε ότι θα τα καταφέρει για μια ακόμη φορά. Στο τέλος άρχισε να το καταλαβαίνει, έλεγε θα πάω επάνω», πρόσθεσε στη συνέχεια..

Σημειώνεται, ότι ο Γιώργος Ζαγκλιβέρης έπασχε από λέμφωμα Burkitt, που ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού, τα οποία ονομάζονται Β κύτταρα. Χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή, που ονομάζεται μετατόπιση, που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC.

Ο Κώστας Ζαγκλιβέρης, αδερφός του Γιώργου, ανήρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον αποχαιρέτησε γράφοντας εξής: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…».

Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Το διαβάσαμε εδώ diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button