Ομελέτα φούρνου αλλιώς .. Για πρωινό,μεσημεριανό,ή και βραδινό!

Ομελέτα φούρνου αλλιώς .. Για πρωινό,μεσημεριανό,ή και βραδινό!

Μια φόρμα αντικολλητική η δικιά μου είναι μεγάλη 25cm

  • 9 αυγά
  • 1 συσκευασία χοτ Ντογκ (5 μέσα)
  • 1/2 κούπα αλεύρι γ.ο.χ
  • 1/2 κούπα γάλα
  • 1 κ.σ μπεκιν
  • 1/4 κούπα ελαιόλαδο
  • 3 κ σ τριμμένη φέτα
  • Αλάτι πιπέρι
  • Αλείφουμε τη φόρμα με το λάδι.

βάζουμε προσεκτικά τα λουκάνικα λυγίζοντας ελαφρά (δείτε τη φωτογραφία μου έχει πλάκα Γιατί γλιστράνε μερικές φορές)

Χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε το αλεύρι να γίνει ένας λείος χυλός, διαλύουμε το baking στο νερό και προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύοντας ελαφρά, προσθέτουμε την φέτα, αλάτι, πιπέρι. με κουτάλα βάζουμε προσεκτικά στη φόρμα το μείγμα για να μην κουνηθούν και πέσουν τα λουκάνικα.
Σε προθερμασμένο φούρνο 180°C αέρα ώσπου ροδίσει.

Αφήνουμε 5 λεπτά και ξεφορμάρομαι σε πιάτο συνοδεύουμε με ντομάτα, μαρούλι σαλάτα ή ακόμα ψωμί με μαρμελάδα.

Συνταγή  Χρύσας Τσιλιμιγκακη!! Φωτο Marilena Pappa»ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

πηγη igastronomie.blogspot.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.