ΔΙΑΦΟΡΑ

Οpιστικό: Τα 2 Nέα, «Δpαστικά» Mέτρα Πoυ Aνακοιvώνει η Kυβέρvηση Την Κυριακή

Οpιστικό: Τα 2 Nέα, «Δpαστικά» Mέτρα Πoυ Aνακοιvώνει η Kυβέρvηση Την Κυριακή

Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί.

Ανακοινώνονται την Κυριακή και δεν θα μας αρέσουν καθόλου. Οι αριθμοί και οι δείκτες δείχνουν ξεκάθαρα αυτό που έχει καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης της χώρας. Η κατάσταση πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολη και το…

Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί.

Ανακοινώνονται την Κυριακή και δεν θα μας αρέσουν καθόλου.

Οι αριθμοί και οι δείκτες δείχνουν ξεκάθαρα αυτό που έχει καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης της χώρας.

Η κατάσταση πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολη και το πράγμα έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Η κυβέρνηση σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα που εισηγείται μέτρα,

ετοιμάζεται να κάνει 2 ακόμα δραστικές παρεμβάσεις, προκειμένου να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται.

Υπήρχε μάλιστα η σκέψη να ανακοινωθούν άμεσα τα δυο μέτρα προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή στη μεγάλη έξοδο του Δεκαπενταύγουστου, όμως τελικά αποφασίστηκε να ξεκινήσει η εφαρμογή τους από τη Δευτέρα.

Ποια θα είναι αυτά;

2 μέτρα που είχαν ακουστεί καθώς επρόκειτο

για εισηγήσεις των επιστημόνων εδώ και καιρό.

Το πρώτο αφορά στη γενίκευση της χρήσης μάσκας παντού. Πλέον θα είναι υποχρεωτική η χρήση της τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αν δηλαδή βγεις από το σπίτι, όπου και αν πας, ό,τι και αν κάνεις, θα πρέπει να φοράς τη μάσκα σου.

Το δεύτερο και πιο σκληρό, έχει να κάνει με τον αριθμό των ατόμων που θα βρίσκονται μαζί έξω. Η απόφαση έχει να κάνει με τον περιορισμό των ανθρώπων που μπορεί να είναι μαζί σε έναν ανοιχτό χώρο. Δηλαδή ένα ανώτατο όριο για μια παρέα. Υπάρχει σκέψη το όριο αυτό να είναι 6 άτομα, όμως ο αριθμός δεν έχει κλειδώσει ακόμα.

Πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο η ανακοίνωσή των μέτρων από την πλευρά της κυβέρνησης, όσο και οι αντιδράσεις που θα προκαλέσουν…

media-insider.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button