ΔΙΑΦΟΡΑ

“Πάγωσαν” όλοι: Απίστευτο σκηνικό σε εκκλησία – “Μας ραγίζεις την καρδιά”

“Πάγωσαν” όλοι: Απίστευτο σκηνικό σε εκκλησία – “Μας ραγίζεις την καρδιά”

ΚΑΝΑΔΑΣ: Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα μέσα σε εκκλησία στον Καναδά, όταν οι πιστοί ενημερώθηκαν από τον ιερέα του ναού ότι θα χρησιμοποιείται διαφορετική λαβίδα για τον καθέναν στη Θεία Κοινωνία.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο οι πιστοί αντέδρασαν έντονα, όταν ο ιερέας τούς ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιηθεί διαφορετική λαβίδα για καθέναν στη Θεία Κοινωνία.

Ο ιερέας, κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας, γνωστοποίησε στους πιστούς τα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν εντός του ναού για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Η τελευταία ανακοίνωσή του, ωστόσο, δεν έγινε καθόλου αρεστή από το ποίμνιό του.

«Για τη Θεία Κοινωνία, θα χρησιμοποιούμε ξεχωριστή λαβίδα για κάθε πιστό» ακούγεται να λέει ο πάτερ σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Άμεσα ξέσπασαν έντονες αντιδράσεις, με ορισμένους πιστούς να φωνάζουν, μεταξύ άλλων, «μη μας ραγίζεις την καρδιά», «δεν αντέχουμε άλλο» και να ζητούν να χρησιμοποιηθεί η ίδια λαβίδα σε όλους, η «Άγια λαβίδα».

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι φωνές κατά του ιερέα, που ακούγεται να χαρακτηρίζεται «ανάξιος». Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, μερίδα αντιδρώντων ετοιμάζει συλλαλητήριο κατά της απόφασης έξω από τον ναό την Κυριακή.

πηγη vimaorthodoxias.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button