ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήvος Στα Media: «Eφυγε Έvας Δικoς Μας Άvθρωπος»! Νεκρός ο γvωστός Δημoσιογράφoς- Φωτo

Θρήvος Στα Media: «Eφυγε Έvας Δικoς Μας Άvθρωπος»! Νεκρός ο γvωστός Δημoσιογράφoς- Φωτo

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος.

Θρήvος Στα Media – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος, έφυγε ύστερα από πολύμηνη μάχη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπήρξε….

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ένας δικός μας άνθρωπος, ένας άνθρωπος του «ΕΘΝΟΥΣ» έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφυγε ύστερα από πολύμηνη μάχη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε σφαιροβόλος στον Ηρακλή και οπαδός του «γηραιού». Ξεκίνησε τη δημοσιογραφία από τον «Φίλαθλο» και στη συνέχεια πήγε στο «Έθνος» απ όπου συνταξιοδοτήθηκε.

Δούλεψε για πολλά χρόνια στο “Έθνος” και υπήρξε γραφείο τύπου της Άρσης Βαρών

και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κάλυψε πολλούς Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκάλυψε μεταξύ των άλλων το ντοπάρισμα του Μπεν Τζόνσον στη Σεούλ.

Ο Τάσος Παπαχρήστου, επί χρόνια αθλητικός συντάκτης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ύστερα από πολύμηνη μάχη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Τάσος υπήρξε μεταξύ άλλων γραφείο Τύπου στην Αρση Βαρών

και στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ήταν ο άνθρωπος που αποκάλυψε το ντοπάρισμα του Μπεν Τζόνσον στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ, ενώ ήταν προσωπικός φίλος και κουμπάρος του Πύρρου Δήμα, μια φιλία που κρατούσε από τη χρυσή εποχή της Dream Team της Αρσης βαρών.

Ο Τάσος Παπαχρήστου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε σφαιροβόλος στον Ηρακλή και φίλαθλος της ίδιας ομάδας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο «Εθνος», απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε πριν από μερικά χρόνια.

Καλό ταξίδι Τάσο.ethnos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button