ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πανεύκολο παγωτό με όρεο με 4 υλικά, 3 κινήσεις!

Μια συνταγή για ένα γευστικότατα και πανεύκολο παγωτό έτοιμο σε 10′ για τη κατάψυξη με 4 υλικά σε 3 κινήσεις.

Υλικά συνταγής

  • 240 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 1 1/2 πακέτο μπισκότα όρεο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Θρυμματίζουμε στο multi το 1 πακέτο όρεο και κόβουμε με το χέρι στη μέση ή στα 4 το υπόλοιπο μισό πακέτο.
  2. Με μίξερ χειρός χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί και λίγο λίγο προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε μέχρι να γίνει μια παχιά κρέμα. Χαμηλώνουμε τη ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.  Παγώνουμε στη κατάψυξη το παγωτό για 1 ώρα περίπου, μέχρι να αρχίσει να πήζει.
  3. Το βγάζουμε από τη κατάψυξη το ξαναχτυπάμε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει καλά, για 5΄. Σε ένα μεταλικό ταψάκι 24 εκ. περίπου βάζουμε μια μεμβράνη, προσθέτουμε το μισό μείγμα παγωτού και το ισιώνουμε. Βάζουμε σε μια στρώση όλα τα θρυματισμένα μπισκότα και  τέλος στρώνουμε από πάνω τα υπόλοιπο παγωτό. Γαρνίρουμε με τα χονδροκομένα μπισκότα και το ξαναβάζουμε στη κατάψυξη.

Προαιρετικά, πάρτε mini ορεο και διακοσμείστε το γλυκό σας.

πηγη sintayes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button