ΔΙΑΦΟΡΑ

Παππούς 35χρονου: Δεν είχε αρρωστήσει ποτέ του, λίγο πυρετό μου είπε ότι είχε και σε τρεις ώρες πέθανε

Παππούς 35χρονου: Δεν είχε αρρωστήσει ποτέ του, λίγο πυρετό μου είπε ότι είχε και σε τρεις ώρες πέθανε

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο παππούς του 35χρονου που έφυγε από τη ζωή από κορονοϊό που τόνισε ότι δεν είχε πάει ποτέ σε γιατρό γιατί δεν είχε αρρωστήσει ποτέ.

«Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο.

Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. “Καλά είσαι;” “Έχω λίγο πυρετό και αυτό θα κατέβει.

Προσπαθούν οι γιατροί”, λέει. Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν!”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:.real.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button