ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ . Ξαφνικά-Νεκρή η Ανθή Μπονάτσου.

ΣΟΚ . Ξαφνικά-Νεκρή η Ανθή Μπονάτσου.

Έφυγε από τη ζωή η καθηγήτρια φιλόλογος Ανθή Μπονάτσου σε ηλικία 68 χρονών.

Με το σύζυγό της Δαμιανό είχαν αποκτήσει δύο παιδιά την Μαρία-Νεκταρία (δικηγόρο Αθηνών) και τον Νικόλαο (Χημικό Μηχανικό). Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 11 από τον παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Ο αδελφός της, Στάθης Κατσαντάς, διευθυντής της εφημερίδας “ΓΝΩΜΗ” την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα. “Λατρεμένη μου αδελφή. Βιάστηκες να φύγεις πριν δεις τα όνειρα σου να ολοκληρωνονται. Βύθισες, με το φευγιό σου, σε θλίψη όσους σε αγάπησαν κ αγάπησες. Υπήρξες χρήσιμη στην κοινωνία και ότι υπηρέτησες.

Για μένα η απουσία σου δημιουργεί τεράστιο πληγμα. Διάλεξα να συνοδεύω τα λίγα λόγια με μια φωτογραφία που απεικονίζει την γλυκά της ψυχής σου και την αγάπη σου για μένα. Είμαι σίγουρος ότι όπως καταξιωθηκες στην κοινωνία έτσι θα πάρεις την θέση που σου αξίζει δίπλα στους αγγέλους. Η καλή παρέα που θα έχεις με τους αγαπημένους μας γονείς θα με παρηγορεί μέχρι να συναντηθούμε πάλι. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ”

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button