ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίμενε με ανυπομονησία να δει τα δίδυμά της! Όταν όμως είδε τα χεράκια τους…Δεν άντεξε…

Τον Ιούνιο του 2014, η Hannah και ο David έμαθαν – προς μεγάλη τους έκπληξη – ότι περίμεναν δίδυμα, αλλά στις 26 εβδομάδες κύησης οι γιατροί τους είπαν πως έπρεπε να προχωρήσουν αμέσως σε καισαρική και τα μωρά να γεννηθούν πρόωρα.

Mirror / Michael Traill

Η Lily και η Grace ζύγιζαν 900γρ. όταν ήρθαν στον κόσμο, οπότε τοποθετήθηκαν αμέσως σε θερμοκοιτίδες και αργότερα τις χώρισαν γιατί η Lily έπρεπε να λάβει θεραπεία για μόλυνση. Για 7 ολόκληρες εβδομάδες, που έμοιαζαν αιωνιότητα, τα δύο παιδάκια ήταν χώρια καθώς πάλευαν να επιβιώσουν.

Mirror / Michael Traill

Στο τέλος όμως ήταν και πάλι μαζί, ενώ στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την αντίδρασή τους γι” αυτό το ευτυχές γεγονός: τα δίδυμα πιάστηκαν με τα μικροσκοπικά τους χεράκια, σε μια στιγμή που δύσκολα μπορεί να περιγράψει κανείς…

WorldwideFeatures.com / Gary Roberts

Η Hannah δεν πίστευε στα μάτια της! Ήταν λες και έπαιρνε δύναμη η μία από την άλλη, ότι θα τα καταφέρουν…

Mirror / Michael Traill

Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, η Lily και η Grace είναι δύο ευτυχισμένα παιδάκια που κατάφεραν να επιβιώσουν χάρη στον ισχυρό δεσμό τους.

Mirror / Michael Traill

WorldwideFeatures.com / Gary Roberts

Ross McDairmant Photography

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button