ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε από ιατρικό λάθος: Νύφη έσβησε 11 μέρες μετά τον γάμο της και στέλνει ένα σωτήριο μήνυμα σε όλους μας

Μια συγκλονιστική ιστορία γύρω από μία 23χρονη νύφη που έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά το γάμο της,  δημοσιοποίησε η DailyMail, με σκοπό ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να κάνει συχνά δερματολογικούς ελέγχους για καρκίνο.

Συγκεκριμένα η μόλις 23 χρονών Άσλεϊ Σιμρατζέι και ο Τζέισον Χελ παντρεύτηκαν ενώπιον 50 καλεσμένων, στις 5 Σεπτέμβρη και έντεκα μέρες αργότερα, η νεαρή κοπέλα πέθανε από καρκίνο.

Ο πατέρας της, Τόνι, ανέβασε το βίντεο για να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στη μάχη της Άσλεϊ με το μελάνωμα.

«Πέθανε επειδή ένας παθολόγος κι ένας ειδικός δεν κατάφεραν να δώσουν βασική περίθαλψη, δίχως να κάνουν βιοψία» λέει ο πατέρας της 23χρονης. «Πάλεψε εννιά μέρες περισσότερο όταν της είπαν ότι δεν έχει παραπάνω από τρεις μέρες ζωής και μετά τον γάμο της ακόμη 11 μέρες» προσθέτει.

Η Άσλεϊ ήταν μόλις 20 χρόνων όταν είδε ένα καρούμπαλο στο πόδι της και πήγε στον γιατρό για να το ελέγξει. Σύμφωνα όμως με την οικογένεια, ο γιατρός της είπε ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μυρμηγκιά και την έστειλε στον χειρουργό για να τη βγάλει.

«Πρωτοείδε έναν παθολόγο το 2018 και την έστειλε σε έναν ειδικό» λέει ο πατέρας της 23χρονης. «Η Άσλεϊ νόμιζε ότι πρόκειται για δερματολόγο, αλλά τώρα ξέρουμε ότι ήταν γενικός χειρουργός, που κι αυτός της είπε ότι πρόκειται για κάτι κοσμητικό και θα κόστιζε 2.500 χιλ. για να το αφαιρέσει» συνεχίζει ο Τόνι.

«Κανείς από τους δυο τους δεν έκανε βιοψία και η Άσλεϊ έμεινε καθησυχασμένη ότι δεν πρόκειται για κάτι που θα έπρεπε να ανησυχεί» και όπως προσθέτει ο πατέρας της πριν από τον θάνατό της, η 23χρονη έφτασε να ζυγίζει 34 κιλά και πάλευε «για την κάθε ανάσα».

 

 

πηγη serraikanea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button