ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο σπουδαίος χορογράφος Ορέστης Δημητρίου- Δύσκολες ώρες για την σύζυγό του Βίνα Ασίκη

Μια ακόμη δυσάρεστη είδηση έκανε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος Ορέστης Δημητρίου έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του…

«Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος, χορογράφος, χορευτής, φίλος μας ο γλυκός μας Ορέστης Δημητρίου, ο σύντροφος της φίλης μας Βινας Αλίκη.. πως να σε ξεχάσω καλε μου? Πως;», έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας Τη θλίψη του για τον χαμό του γνωστού καλλιτέχνη εξέφρασε και ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

«Ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος, που πρόσφερε στους νέους ανθρώπους. Η πόλη μας γίνεται φτωχότερη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», δήλωσε. Τα αγαπημένα του πρόσωπα θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και ώρα 11:00 στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Αχαρνών, όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

 

 

Ο Ορέστης Δημητρίου ήταν παντρεμένος για πάνω από 25 χρόνια με την γνωστή ηθοποιό της δεκαετίας του ’80 Βίνα Ασίκη. Η σύζυγος του χορευτή έπαιζε κυρίως σε κωμωδίες, πλάι σε μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και του θεάτρου, όπως ο Θανάσης Βέγγος και η Ρένα Βλαχοπούλου, οι οποίοι της είχαν μεγάλη αδυναμία.

 

πηγη tlife.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button