ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο διακεκριμένος ηθοποιός Nehemiah Persoff

Ο Nehemiah Persoff, γνωστός για τους ρόλους του στα Some Like It Hot, Gunsmoke, An American Tail και διάφορες άλλες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, πέθανε σε ηλικία 102 ετών.

Ο γιος του Persoff, Dan, επιβεβαίωσε τον θάνατο του πατέρα του στο The Hollywood Reporter, ενώ ένας οικογενειακός φίλος επιβεβαίωσε την είδηση ​​στο Deadline. Και τα δύο μέσα ανέφεραν ότι ο ηθοποιός πέθανε την Τρίτη (05/04) σε ένα κέντρο αποκατάστασης στο San Luis Obispo της Καλιφόρνια.

Ο Nehemiah Persoff γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ τον Αύγουστο του 1919, σύμφωνα με το THR. Ο αείμνηστος ηθοποιός ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες με την οικογένειά του το 1929 και πέρασε πολλά καλοκαίρια δουλεύοντας στο θέατρο πριν εισέλθει στη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ο θάνατος του Nehemiah Persoff έρχεται ένα χρόνο μετά τον θάνατο της συζύγου του Thia από καρκίνο. Αφήνει πίσω τα παιδιά του Daniel, Jeff, Perry και Dahlia και τα εγγόνια Bridget, Stacey, Joey, Michelle και Jacqueline.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button