ΔΙΑΦΟΡΑ

Τήνος: Αντρας σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

Το έγκλημα έγινε σήμερα λίγο μετά τις 12

Άγριο φονικό στην Τήνο. Συνταξιούχος έστησε καρτέρι και εκτέλεσε εν ψυχρω τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας. Ο δράστης συνελήφθη ενω στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ηταν αγιογράφος και πατέρας δύο παιδιων.

Το αγριο εγκλημα, σημειώθηκε λιγο μετα τις 12.

Ο αγιογραφος επεστρεφε απο την εκκλησία με τη σύντροφο του οταν ο δραστης που πιθανότατα ειχε στήσει καρτερι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμη που πάρκαρε εξω απο το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κολλησε την καραμπινα, πατησε τη σκανδαλη και τον εκτέλεσε.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος:

dolofonia_tinos_in__2_

 

dolofonia_tinos_in__3_

 

dolofonia_tinos_in__4_

 

dolofonia_tinos_in__5_

 

dolofonia_tinos_in__6_

 

dolofonia_tinos_in__1_
πηγη protothema.gr
Δείτε επίσης

Θλίψη για την 37χρονη μαμά και δασκάλα παραδοσιακών χορών που “έφυγε” από τη ζωή

Θρήνος και θλίψη έχει σκεπάσει την Ημαθία το άκουσμα της είδησης ότι “έφυγε” από τη ζωή η 37χρονη Όλγα Καστανά, μητέρα ενός μικρού παιδιού, δασκάλα παραδοσιακών χορών και δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρειας.

Η 37χρονη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό ενός νέου ανθρώπου που είχε όνειρα και ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς.

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ήταν ένας δοτικός άνθρωπος, μια υπέροχη μητέρα για τον μονάκριβο γιο της Γρηγόρη και μια δραστήρια γυναίκα με πολυσχιδή δραστηριότητα στον τομέα της διατήρησης των παραδόσεων του τόπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η άτυχη Όλγα έχασε τη μάχη για ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι της από καρδιακή ανακοπή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button