ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία: 59χρονη αυτοκτόνησε πέφτοντας απο οικοδομή

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Λάρισας από την είδηση του θανάτου μίας γυναίκας 59 ετών, η οποία χθες το μεσημέρι βρέθηκε στο κενό από ύψος, πέφτοντας από διώροφη οικοδομή. Το συμβάν όπως πρώτο μετέδωσε το onlarissa.gr, εκτυλίχθηκε στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Γείτονας της άτυχης γυναίκας άκουσε το δυνατό θόρυβο της πτώσης και έσπευσε για βοήθεια ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, η γυναίκα ήταν ήδη χωρίς παλμό.

Ωστόσο, διασωληνώθηκε και έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 59χρονη επιχείρησε με αυτό τον τρόπο να βάλει τέλος στη ζωή της. Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή η 59χρονη, που έπεσε σήμερα το μεσημέρι από διώροφη οικοδομή, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα. Την άτυχη γυναίκα εντόπισαν οι γείτονές της, οι οποίο άκουσαν τον ήχο της πτώσης και βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε στο σημείο, προκειμένου να μεταφέρει τη γυναίκα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί την διασωλήνωσαν αμέσως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, όμως τελικά δεν άντεξε στα τραύματα της, στα οποία και υπέκυψε τις απογευματινές ώρες. Η γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι της, ενώ εξετάζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό.

Δείτε επίσης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της απάντηση μέσα από τη φυλακή για τις χαρτορίχτρες, τους μπράβους και τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου περνάει τις πρώτες της ημέρες στον Κορυδαλλό και απαντάει στα όσα ακούγονται για την ίδια και την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας. Η 33χρονη μίλησε στο STAR για όσα έχουν πει ανώνυμα οι «χαρτορίχτρες» και φίλοι του ζευγαριού για την ίδια, αλλά και τις καταγγελίες ότι θα έβαζε μπράβους να χτυπήσουν τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν έχουν καμία σχέση αυτά με την πραγματικότητα, τα θεωρώ αστεία. Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο, με νοιάζει να αποδείξω την αθωότητά μου», ανέφερε η κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως μετέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, είναι ενοχλημένη με όσους μιλούν εις βάρος της ανώνυμα και περιμένει να συγκεκριμένα πρόσωπα να καταθέσουν.

«Τοξικομανής συγγενής της Ρούλας ίσως τη βοήθησε» Συνεχίζονται οι εξελίξεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, μετά την αποκάλυψη πως ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας προήλθε από την κεταμίνη, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της.

Σύμφωνα με το Star ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο φέρεται να ανήκει στο χώρο των τοξικομανών, ενδέχεται να είναι εκείνο που βοήθησε την 33χρονη να βρει την κεταμίνη. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο ενδέχεται να κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button