ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαλίκος

Σε ηλικία 64 ετών πέθανε  ο δημοσιογράφος και ιδρυτής της εφημερίδας «Νέα Καλλιθέα», Βαγγέλης Μπαλίκος, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο Βαγγέλης Μπαλίκος γεννήθηκε το 1958 στη Νέα Βύσσα Έβρου και μέχρι τα 16 του χρόνια έμενε στη Νέα Ορεστιάδα. Παρακολουθούσε πάντα και ενδιαφερόταν για όσα συμβαίνουν στον Έβρο και τη Θράκη και έδινε το παρών του στις δραστηριότητες των Θρακών στην Αθήνα και ειδικά στην Καλλιθέα.

Από το 1987 εξέδιδε στην Καλλιθέα, όπου και διέμενε μέχρι τελευταία ημέρα της ζωής του, την εβδομαδιαία εφημερίδα «Τα Νέα της Καλλιθέας» με όλα τα νέα της πόλης.Παράλληλα υπήρξε ένας από τους συνιδρυτές του ιστότοπου neakallithea.gr. Εργάστηκε σε πολλές ημερήσιες εφημερίδες, κυρίως στον «Ελεύθερο Τύπο», πάντα στο αθλητικό ρεπορτάζ. Από το 2003 άρχισε να εκδίδει, μαζί με το Λεωνίδα Μποσινάκη, το Match Money, στο οποίο και εργαζόταν μέχρι σήμερα. Ήταν απο τους δημιουργoύς της ΕΡΑ ΣΠΟΡ το 1993 και συνεκδότης της στοιχηματικής  εφημερίδας Match Money

«Έφυγε» σήμερα, ξαφνικά και πρόωρα, απο τη ζωή, ο διακεκριμένος δημοσιογράφος και συνεκδότης της ειδικής αθλητικής- στοιχηματικής εφημερίδας Match Money, Βαγγέλης Μπαλίκος.  Είχε μια επιτυχημένη διαδρομή κυρίως στο αθλητικό ρεπορτάζ και ήταν απο τους βασικούς δημιουργούς της ΕΡΑ  ΣΠΟΡ, τον Μαϊο του 1993,  του πρώτου αμιγώς αθλητικού ραδιοφώνου με τις ζωντανές μεταδόσεις από όλα τα γήπεδα.

Απο το 1987 εξέδιδε στην Καλλιθέα, όπου και διέμενε μέχρι τελευταία ημέρα της ζωής του, την εβδομαδιαία εφημερίδα «Τα Νέα της Καλλιθέας» με όλα τα νέα της πόλης του. Εργάστηκε σε πολλές ημερήσιες εφημερίδες, κυρίως στον «Ελύθερο Τύπο», πάντα στο αθλητικό ρεπορτάζ. Απο το 2003  άρχισε να εκδίδει, μαζί με το Λεωνίδα Μποσινάκη, το Match Money, στο οποίο και εργαζόταν μέχρι σήμερα.

Την Τρίτη δεν αισθανόταν καλά, πήγε στα εξωτερικά του «Τζανείου» με κοιλιακό άλγος, όπου οι γιατροί του συνέστησαν φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι του. Σήμερα το απόγευμα τον βρήκε νεκρό ένας φίλος του, καθως δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και τον αναζήτησε ανήσυχος στο διαμέρισμα του.  Θα λείψει απο την οικογενειά του, τους φίλους του, τους συνεργάτες του και τα στέκια της αγαπημενης του Καλλιθέας.

Φρίκη στη Μαγνησία: Ήταν δύο μέρες νεκρός και τον έφαγαν οι γάτες του

Γείτονες του άτυχου ηλικιωμένου ενημέρωσαν τις αρχές – Αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι του βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες αναφορικά με τον θάνατο ενός 71χρονου άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Ριζόμυλο Μαγνησίας.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν για χρόνια ως μετανάστης στη Γερμανία και τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο 71χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής αρκετές μέρες με αποτέλεσμα οι γείτονες του να ανησυχήσουν. Την ίδια ώρα στην περιοχή γύρω από το σπίτι του υπήρχε μία έντονη και άσχημη μυρωδιά.

Έτσι λοιπόν ειδοποιήθηκε τόσο η αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ. Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του 71χρονου βρήκαν τη σορό του σε προχωρημένη σήψη καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις ήταν νεκρός εδώ και δύο μέρες. Μάλιστα το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου έφερε δαγκωματιές από τις γάτες που φρόντιζε. Οι γάτες ψάχνοντας να βρουν τροφή τον δάγκωσαν. Ήδη έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Πηγή: thenewspaper.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button