ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο Έρνι Λάιβλι Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

Θρήνος επικρατεί στο Hollywood, καθώς σε ηλικία 74 ετών πέθανε ο Έρνι Λάιβλι, σπουδαίος ηθοποιός και πατέρας της Μπλέικ Λάιβλι.

Εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε στο Deadline ότι πέθανε στις 2 Ιουνίου στο Λος Άντζελες λόγω καρδιακών επιπλοκών, με έναν ακόμη σπουδαίο ηθοποιό να πεθαίνει προ ημερών.

 Ποιος ήταν ο Έρνι Λάιβλι

Είχε αρχίσει την καριέρα του στην οθόνη με ρόλους γκεστ σε δημοφιλείς σειρές όπως τα «The Waltons» και «Fantasy Island», καθώς και έναν ρόλο στους «Ντιουκς του Χάζαρντ».

Εστίασε περισσότερο σε τηλεοπτικές σειρές και τηλεταινίες κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980, και εμφανίστηκε σε επεισόδια των Hill Street Blues, Falcon Crest, Newhart, Murder She Wrote και The West Wing. Επίσης ήταν γκεστ σε σειρές όπως τα Seinfeld, Fame, Scarecrow & Mrs. King, Remington Steele και thirtysomething.

Μετά άρχισε να εμφανίζεται σε μικρούς ρόλους σε ταινίες κατά τα τέλη της δεκαετίας του 1980 (Turner & Hooch, Shocker, Hard to Kill, Air America, The Man in the Moon, Passenger 57, Stop! Or My Mom Will Shoot, κ.α.).

Είχε γεννηθεί στις 29 Ιανουαρίου 1947 στη Βαλτιμόρη με όνομα Έρνεστ Μπράουν Τζούνιορ, και υπηρέτησε ως πεζοναύτης στο Βιετνάμ πριν στραφεί στην υποκριτική. Ήταν επίσης και δάσκαλος υποκριτικής και μέντορας σε γνωστούς ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων οι Άλισον Χάνιγκαν, Μπρίτανι Μέρφι, Σκοτ Γκράιμς κ.α- όπως και στα παιδιά του, Μπλέικ και Έρικ Λάιβλι.

Μεταξύ άλλων, ο Έρνι Λάιβλι είχε παίξει και τον…πατέρα της κόρης του στο «The Sisterhood of the Traveling Pants» του 2005 και το σίκουέλ του το 2008.

Ποια είναι η Μπλέικ Λάιβλι

Η Μπλέικ Έλεντερ Μπράουν είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Έγινε γνωστή κυρίως με τον ρόλο της ως Σερίνα Βαν ντερ Γούντσεν στη νεανική δραματική τηλεοπτική σειρά Gossip Girl. Έχει παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως The Town, Green Lantern, The Shallows, Αγριότητα και A Simple Favor.

Η Λάιβλι το 2012 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Green Lantern.Έχουν μαζί τρεις κόρες: τη Τζέιμς που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, την Ινέζ που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και μία τρίτη που γεννήθηκε το 2019..

athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button